{{ message.message }}
{{ button.text }}

HappySoaps

Afbeelding blog 'HappySoaps'

"Natuurlijke en plasticvrije verzorging toegankelijk maken voor iedereen." Zo luidt het motto van HappySoaps.

Ik loop al langer met het gevoel iets te willen veranderen. Bijna dagelijks leeg ik mijn plastic afvalbakje in mijn plastickliko, en verbaas mij er steeds over hoeveel plastic afval ik binnen ons huishouden heb. Dat kan anders. En ik wil het anders. Maar waar begin je? 

Via insta kwam ik HappySoaps tegen en las iets over een plasticvrije badkamer. Mijn interesse was gewekt, en ik bleef klikken. Het ziet er allemaal gelikt uit op de pagina en ik kwam bij een bundel terecht waarin een shampoo bar, conditioner, shaving bar, body soap en deodorant zit. Ruime keuze tussen verschillende ingrediënten en geuren, en leuke kleurtjes. 

Ik besloot een box te bestellen, en deze kwam vandaag binnen. Een beetje sceptisch stapte ik vanavond onder de douche. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, dus las de gebruiksaanwijzing op de zijkant en begon met het inzepen van mijn haar. Jeetje wat schuimt dat heerlijk zeg, en die geur! Vervolgens was de conditioner aan de beurt. Deze schuimt iets minder, en breng je direct aan door de zeep over je haar te wrijven. Ook deze ruikt heerlijk, maar voor mijn gevoel deed dit weinig.. Ik hou ervan als ik bij het aanbrengen van conditioner voel dat mijn haren extreem zacht worden, en dit gebeurde niet. Jammer, dacht ik. Tot ik het uit ging spoelen. Mijn haren voelde heerlijk zacht waardoor mijn borstel er bij het uitkammen zo doorheen gleed. Ik ben enthousiast! 

Met de bodybar heerlijk de rest van mijn lichaam gewassen, wat een zijdezacht gevoel gaf. 

Na het douchen was de deodorant aan de beurt. Een metalen blikje, met de geur van sinaasappel. De hoeveelheid ter grootte van een erwt uit het blikje halen en daarna insmeren op je oksels. Even wennen voor iemand die altijd rijkelijk sprayt.. Ook nu wederom een heerlijke geur.. Ben benieuwd hoelang ik lekker blijf ruiken! Haha!

Conclusie: Ik ben super enthousiast! Zeker met het idee om zo iets minder plastic afval weg te hoeven brengen. Alle soaps zijn ook nog eens vegan en palmolie vrij, wat bij mij zorgt voor extra voldoening! :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je