Snap
  • Mama

Happy, ondanks 2 kindjes waarvan er maar 1 hier is..

Hoe haal je nog adem als je hoort dat je afscheid moet nemen nadat je je beseft dat je afscheid moet gaan nemen van je kind?

Trots, met een traan over onze wang...Dat is de tekst op het geboortekaartje van onze dochter (2013). Gisteren sinterklaasfeest bezocht met onze zoon (44 weken na onze dochter geboren, juni 2014) en wat heb ik genoten. 

Nooit geweten toen ik ooit aan "kinderen" begon (lees: de pil weggooien) wat dat allemaal inhield. Onze vrij onbezorgde leven was binnen een jaar een beschadigd leven. Zwaar heb ik het gehad, maar de drang om volledig te leven nam het over. Zij had niks mis gedaan, alleen maar "veilig"  in mijn buik gezeten en toch was haar het leven niet gegund.

Daarom moet ik van mezelf echt LEVEN en genieten. En dat doe ik! Met volle teugen. Hoe bijzonder spannend Niel de aanblik van Sinterklaas vond, geweldig. Heerlijk gelachen en geknuffeld en met een dikke zoen er boven op. Savonds naar een prachtig jongetje kijken wat met 3 spenen in een bed ligt, 1 in elke hand en 1 in zijn mond...want ja, nu al een rupsje nooit genoeg. Zucht. Ondanks dat ik bij elke adem mijn dochter mis, hij vult zoveel leegte op. 

8 jaar geleden

Een vriendin van mij is ook haar meisje verloren en nu naar 3 jaar zwanger van een meisje. Ik zie hoeveel verdriet zij er van heeft. Geniet van je zoontje en herdenk je meisje. Dikke knuffel

8 jaar geleden

Het verlies van een kindje zal altijd moeilijk blijven. Maar je beseft wel des te meer hoeveel geluk je hebt als je de liefde van een ander kindje mag ervaren. Geniet ervan! dat komt vast goed :)