{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy, ondanks 2 kindjes waarvan er maar 1 hier is..

Hoe haal je nog adem als je hoort dat je afscheid moet nemen nadat je je beseft dat je afscheid moet gaan nemen van je kind?

Afbeelding blog 'Happy, ondanks 2 kindjes waarvan er maar 1 hier is..' Achtergrond blur afbeelding

Trots, met een traan over onze wang...Dat is de tekst op het geboortekaartje van onze dochter (2013). Gisteren sinterklaasfeest bezocht met onze zoon (44 weken na onze dochter geboren, juni 2014) en wat heb ik genoten. 

Nooit geweten toen ik ooit aan "kinderen" begon (lees: de pil weggooien) wat dat allemaal inhield. Onze vrij onbezorgde leven was binnen een jaar een beschadigd leven. Zwaar heb ik het gehad, maar de drang om volledig te leven nam het over. Zij had niks mis gedaan, alleen maar "veilig"  in mijn buik gezeten en toch was haar het leven niet gegund.

Daarom moet ik van mezelf echt LEVEN en genieten. En dat doe ik! Met volle teugen. Hoe bijzonder spannend Niel de aanblik van Sinterklaas vond, geweldig. Heerlijk gelachen en geknuffeld en met een dikke zoen er boven op. Savonds naar een prachtig jongetje kijken wat met 3 spenen in een bed ligt, 1 in elke hand en 1 in zijn mond...want ja, nu al een rupsje nooit genoeg. Zucht. Ondanks dat ik bij elke adem mijn dochter mis, hij vult zoveel leegte op. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je