{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy holidays everybody

Eigenlijk hadden we besloten geen kerstboom te kopen, dat zou zorgen voor duizenden naalden en het paste eigenlijk ook niet echt.

Afbeelding blog 'Happy holidays everybody'

Tot mijn moeder op een dag voor de deur stond met een mini-kerstboompje, geweldig! Past perfect op het kastje, neemt weinig ruimte in en ziet er ook nog eens mega-schattig uit! 

Gauw bij de blokker mini-kerstballetjes gekocht en een paar kleine lampjes in de boom gehangen. Op de foto zijn de kerstballetjes helaas nog niet te zien. Om het af te maken hebben we uiteindelijk nog een zilveren doek om de pot van de boom gewikkeld.

Ook de rest van het huis hebben we versierd met lichtjes. Op de deur naar de woonkamer hangt een bordje met “Merry Christmas”, er branden kaarsjes op tafel en er staan kerstliedjes op.

Twee weekjes vrij van school en stage, even genieten van de feestdagen, maar ook vooral veel leren. Want ik wil ook dit jaar natuurlijk helemaal halen! J

Maar vooral: voor het eerst kerst en oud & nieuw vieren in ons nieuwe huisje, we kunnen niet wachten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je