Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Happy holidays everybody

Eigenlijk hadden we besloten geen kerstboom te kopen, dat zou zorgen voor duizenden naalden en het paste eigenlijk ook niet echt.

Tot mijn moeder op een dag voor de deur stond met een mini-kerstboompje, geweldig! Past perfect op het kastje, neemt weinig ruimte in en ziet er ook nog eens mega-schattig uit! 

Gauw bij de blokker mini-kerstballetjes gekocht en een paar kleine lampjes in de boom gehangen. Op de foto zijn de kerstballetjes helaas nog niet te zien. Om het af te maken hebben we uiteindelijk nog een zilveren doek om de pot van de boom gewikkeld.

Ook de rest van het huis hebben we versierd met lichtjes. Op de deur naar de woonkamer hangt een bordje met “Merry Christmas”, er branden kaarsjes op tafel en er staan kerstliedjes op.

Twee weekjes vrij van school en stage, even genieten van de feestdagen, maar ook vooral veel leren. Want ik wil ook dit jaar natuurlijk helemaal halen! J

Maar vooral: voor het eerst kerst en oud & nieuw vieren in ons nieuwe huisje, we kunnen niet wachten!

9 jaar geleden

Wat een ;leuk mini kerstboompje!! En volgens mij is het zelfs een echte? Wij hebben dit jaar een zelfgemaakte kerstboom gemaakt....met prulletjes en zelf gemaakte kerstballetjes en een trappetje als slinger. Dochterlief had hoop plezier en dat telt dan!! en sowieso ben ik allergisch voor een echte dus onze zelfgemaakte is nu nog beter :)