{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy end van mijn ontplofte bordje story

En dan nu the end... een happy end. Ik zal jullie vertellen hoe het is afgelopen.

Afbeelding blog 'Happy end van mijn ontplofte bordje story'

Maandag werd er toch gereageerd op m8jn facebook bericht. Ik moest mijn gegevens invullen en dan zou ik worden teruggegebeld. Helaas.... dat gebeurde niet. Dus besloot ik gister zelf terug te bellen. 

Ze bleken mijn berichten gemist te hebben. Op de website en op Facebook.  Hoe dat kan weten ze niet,  maar ze vonden het wel heel vervelend.

Na te hebben gevraagd vroegen ze hoe het met mijn handen was. En daarna wat er precies was gebeurd. Ze zei wel dat de bordjes breekbaar zijn maar dat dit niet mag gebeuren dus gaan ze het uitzoeken. Het bordje mocht ik gewoon weg doen.

En verder krijg ik een pak luiers om het goed te maken. Top! Luiers zijn altijd welkom in mijn huis!

Eind goed, al goed. Ik hoop alleen dat dit nooit meer gebeurd. 

Fijne dagen!

Ps de foto is gemaakt door mijn ventje. Zijn "tein" en "vliegtuig" moesten er ook op. Hihi

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je