{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy Birthday to myself!

Happy birthday to myself! Vanmorgen werd er gezongen door me vriend met me dochtertje op zn arm, dat is erg leuk wakker worden. Lees meer!

Afbeelding blog 'Happy Birthday to myself!' Achtergrond blur afbeelding
Goeiemorgen Mama/schat... Happy birthday, lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria .........blablabla Vanmorgen werd er gezongen door me vriend met me dochtertje op zn arm, dat is nog eens leuk wakker worden. Maar helaaas dat was het dan voor vandaag, ik hou niet van me verjaardag maar een leuk feestje is atlijd toch wel weer leuk. Afgelopen zaterdag heb ik me verjaardag maar gevierd want dan zou t wat makkelijker zijn voor mijn verre familie en vrienden om te komen, maar helaas vet telleur gesteld kwamen er maar 11 mensen. en ik bleef uiteindelijk zitten met alle troep die ik in had geslagen, ach ja heimwee hebben we dus voor niks want uit t oog uit t hart? Gelukkig ben ik super blij met mijn lieve dochter, en die ben ik vandaag aan het verwennen ze is pas 4,5 mnd en we hebben het vandaag super leuk met zijn 2e want papa en de hond zijn aan het slapen. Ik kom net uit het zwembad daar hebben we lekker geplonst dat vind senna altijd een groot feest, en ik ook want hoe vrolijk word je er van als je ziet dat je eige kind de grootste lol heeft in t zwembad. Dadelijk gaan we met zijn 3e, Senna, de hond en ik, een grote wandeling maken altijd leuk ook lekker in t bos... even lekker mijn hoofd leeg maken en niet meer irriteren aan al het gezeur op deze wereld maar genieten van mijn mooie meisje waar ik zo trots op ben!!! Heb een fijne dag allemaal vandaag ik ga nu lekker genieten van het mooie weer de mooie dingen om me heen en de rest van alle mooie dingen in het leven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je