{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy 2015, tip van de dag (1/8)

De feestdagen zijn (helaas) weer voorbij... Om fris het nieuwe jaar te beginnen deelt de redactie graag wat healthy tips.

Afbeelding blog 'Happy 2015, tip van de dag (1/8)'

Healthy tip van Sophie

DRINK CHIA-KELTISCHZEEZOUT-GEMBER WATER:Een op de drie Nederlanders drinkt te weinig water (volgens een onderzoek van TNS NIPO). Dit komt onder andere doordat velen ‘honger’ verwarren met het hebben van dorst. Het creëren van een goede vochtbalans is erg belangrijk, maar hoe? Dat vertel ik je graag:

Creëer een goede vochtbalans

Drink water met wat chiazaadjes (twee theelepels per 500 ml) en Keltisch zeezout (1/2 theelepel per 500 ml). Keltisch zeezout is een speciaal soort zout wat heel veel mineralen en sporenelementen bevat. Daardoor is het veel gezonder voor ons en onze omgeving als het zout dat we kopen in de supermarkt. Chiazaadjes worden als je ze mengt met water binnen 5 minuten een soort van gelei, deze gelei zorgt ervoor dat er 'giftige' stoffen gemakkelijker afgevoerd kunnen worden uit je lijf. Het is wel even wennen met drinken, zo'n smurrie. Maar juist doordat het een soort gel wordt heb je ook eerder een vol gevoel. En dat betekent... handig met het kwijtraken van de decemberkilo's.

Puur voor de smaak is het plakje gember wat je kunt toevoegen, houd je niet zo van gember? Limoentje kan ook natuurlijk :) Als je deze mixt in een flesje en deze de hele dag op je bureau neerzet, vergeet je het drinken niet!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je