{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hallo, wij zijn... (Even voorstellen)

Eerste kennismaking met de andere mama's hier op Mamaplaats. Ik kom mij even netjes voorstellen.

Afbeelding blog 'Hallo, wij zijn... (Even voorstellen)' Achtergrond blur afbeelding

Twintig jaar was ik, 20 jaar wonend op kamer en in verwachting van ons eerste kindje...

Nu bijna 4 jaar later ben ik, Phyllicia een trotse mama van Jaé (3) en Niyah (2). Wonend in hartje Rotterdam, geniet ik elke dag met volle teugen van mijn opgroeiende kindjes.

Tijdens mijn zwangerschap van Jaé heb ik veel gelezen en rondgeneusd op andere "mama-sites". Lezen, één van mijn hobby's. Ik ben verslaafd aan informatie, ik lees alles! Ik vind het ook hartstikke leuk om te sschrijven. Het liefst deel ik alles met mijn vrienden op Facebook. 'Als je dan toch zoveel van lezen, schrijven en ervaring delen omtrent de kinderen houd, waarom dan geen blog beginnen op een site voor en door mama's', vroeg ik mezelf. En hier ben ik dan. Phyllicia, 23 jaar, mama van 2 en reuze enthousiast!

Aangenaam :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je