{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hallo Wereld!

(Nooit gedacht dat ik dit écht zou doen)

Afbeelding blog 'Hallo Wereld! '

Aaaah spannend! Al een aantal maanden loop ik met het idee rond om een eigen blog te beginnen. 

Ons kleintje is over 2 weken alweer zes maanden oud en wát is er een hoop gebeurd sinds die tijd: nieuwe ervaringen en zó veel gedachten die door mijn hoofd zijn gegaan. Tijdens mijn zwangerschap, maar ook na de geboorte van ons zoontje heb ik veel posts op instagram bekeken, tijdschriften en blogs van anderen gelezen. Fijn om ervaringen van andere te lezen en je op die manier een beetje voor te bereiden op wat er komen gaat. Het cliché klopt wat mij betreft: uiteindelijk kan je je niet voorbereiden op hoe het is om je eerste kindje te krijgen. Hoe heerlijk/spannend/vol nieuwe liefde (voor je kindje maar ook de papa van je kindje)/eng/mooi/etc het is ga je pas beleven als je kleintje er is. 

De tijd vliegt en naast werk/voor ons zoontje zorgen/je sociaal leven weer oppaken blijft er net (niet) genoeg tijd over om te slapen. Daarnaast blijf ik het toch een enge stap vinden om mijn ervaringen en gedachten met anderen te delen: want wat zouden die nou extra toevoegen aan wat er allemaal al geschreven wordt? Ondanks de duizend excuses die ik heb verzonnen, besloot ik de stap te wagen. Fijn om mijn gedachten/ervaringen van me af te kunnen schrijven.  En extra fijn zou het zijn als ik jou er een beetje mee kan helpen door het te delen!

Dus wordt vervolgd: over zwanger zijn/voor je kindje zorgen en ook materiele zaken (hoe voorkom je bijvoorbeeld dat je omkomt in een berg met (ongebruikte) kleren :$)


Tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je