{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hallo lieve (zieken)HUISMOEDERS!

Afbeelding blog 'Hallo lieve (zieken)HUISMOEDERS!' Achtergrond blur afbeelding

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn dagboek, waarin ik mijn avonturen met onze kinderen be-schrijf, be-teken en be-zing!

Net als jij, hebben mijn man en ik ook onze nodige (extra) zorgen rondom onze 2 lieve, gevoelige kinderen. In al die hectiek van ziekenhuisbezoekjes, fysioafspraken en wat niet meer, brengt het me veel rust als ik een moment voor mezelf neem om in mijn dagboek te schrijven, te tekenen of te musiceren. Het geeft me inzichten en ruimte voor mijn gevoel. Iets waar ik soms nog weleens aan voorbij wil gaan ?.

Dus lees, kijk en luister lekker mee. Misschien herken je mijn verhaal, misschien inspireert het je om ook iets creatiefs te gaan doen. Misschien ook niet. Vind je een kijkje in de keuken van iemand anders gewoon leuk. En waarom ook niet? Toevallig heb ik een heel leuke keuken, die ik graag met je deel! ???‍♀️

Veel liefs,

Fabrina Willemse

www.ziekenhuismoeder.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je