{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hallo iedereen! Ik ben Isabelle.

Ik ben nieuw hier, en ik wil me even voorstellen. Dus bij deze stel ik me even voor..

Afbeelding blog 'Hallo iedereen! Ik ben Isabelle.'

Hallo mama's en mama's to be, 

Ik ben nieuw hier dus ik wilde me even voorstellen want, dat leek me wel zo fatsoenlijk.

Ik ben dus Isabelle en ik ben 19 jaar oud. Ik raakte zwanger toen ik 16 was en beviel op mijn 17e van mijn prachtige zoon Ayden. Samen hebben we het (on)nodige al meegemaakt en na een heleboel heftige perioden van rechtszaken, scheiding, omgangshuizen, vrouwenhuizen en een hele hoop angst en stress gaat het de laatste maanden steeds beter. 

Ik heb er zelfs een geweldige vriendin aan overgehouden en samen met haar zoontje (en mijn stiefzoontje dus) zijn we een gezin en wonen we samen, op een veel te klein appartementje wel, en naast dat het ontzettend druk is met 2 jongens van ongeveer dezelfde leeftijd.. had ik me mijn leven niet fijner in kunnen beelden.

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik hier verder nog moet vertellen.. Maar mochten er vragen zijn...

vraag ze gerust aan me. Het lijkt me ook echt super leuk om andere vrouwen/moeders te leren kennen.. :)

Groetjes, Isabelle.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je