Snap
  • Mama
  • Chronischziek

Hallo Fibromyalgie

Fibromyalgie... Wat is dat eigenlijk?? Is het besmettelijk?? Is het zichtbaar?? Laat ik het maar eens gaan uitleggen (misschien snap ik het zelf dan ook eindelijk)
6 jaar geleden

Fijn om te lezen dat je partner je zo goed steunt! Ik heb zelf ook Fibromyalgie en Dunne zenuwvezelsymdroom. Deze twee gaan vaker samen dan je denkt. Mijn partner wil mijn ziekte alleen niet erkennen en steunt mij bijna nergens in. Ik hoor hier steeds “over een maand is het weer over”. Na wat graafwerk kwam ik erachter dat mensen met fibro vaak een verzuurd lichaam hebben. Hier heb je simpele testen voor bij de drogist en met 3x per dag een speciaal kop thee kan dit al verlichting bieden. Daarnaast ben ik via een blog bij Fibrofit gekomen. Dit supplement zorgt voor een goede doorbloeding en voor de zenuwen en is speciaal ontwikkeld voor fibromyalgie. Medicatie kan het alleen maar erger maken en werkt op den duur niet meer. Het blijkt namelijk uit onderzoeken dat mensen met fibro meer dunne zenuwvezelfs hebben, wat de bloedcirculatie kan vertragen. Ik zelf ben nog aan het uitproberen maar wilde mijn bevindingen graag met je delen.

6 jaar geleden

Ja klopt je zou toch denken dat bijvoorbeeld magnesium gewoon magnesium is maar daar kan nog behoorlijk verschil in zitten. Volgende week ofzo heb ik een afspraak met een orthomoleculaire diëtiste en maandag krijg ik de bloeduitslag van de huisarts. Dus ben benieuwd wat daaruit gaat komen.

6 jaar geleden

herkenbaar verhaal! wel belangrijk bij het slikken van voedingssupplementen is dat je de juiste combinatie slikt en van wel merk. mijn advies is om dit eens te laten testen bij een orthomoduculair therapeut. veel sterkte