Snap
  • Mama
  • Nieuws

Hallo!

Hallo Hallo!

Hier weer een nieuwe mama die hopelijk gezellige blogjes kan schrijven op mamaplaats. Voor zover ik de site bekeken heb, erg leuk en interactief!

Ik ben momenteel 25 jaar en werk over het algemeen 3 dagen per week. De andere dagen ben ik gezellig thuis bij mijn kleine meisje :). Op de dagen dat ik werk, gaat onze meid 1 dagje naar oma, 1 dag naar het kdv en 1 dag is of papa thuis of de andere oma komt oppassen. Ik ben nu ruim een jaar getrouwd en woon samen met de papa van onze meid en onze 2 katten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen (en hèhè, dat kan eindelijk weer na die winter van een half jaar). Vroeger was ik vrij fanatiek in sporten (hoewel niet echt sportief aangelegd), maar ben nu een beetje zoekende of ik echt weer een sport wil gaan doen of dat ik het bij wandelen en af en toe zwemmen laat.

Verder heb ik eigenlijk weinig bijzonders te melden, een "gewone" mama, in een gewoon rijtjeshuis, met gewoon 2 katten, gewoon alle twijfels en vragen die bij het moederschap horen en gewoon de behoefte om dat te bespreken met andere mama's! :)

Groet voor nu,

Sprits

10 jaar geleden

Welkom op de site, pas maar op het is verslavend gezellig hier...

10 jaar geleden

Welkom hier! En nog gefeliciteerd met jullie kleine meisje!

10 jaar geleden

goh, wat leuk meteen zoveel reacties! :)

10 jaar geleden

Welkom!