{{ message.message }}
{{ button.text }}

Halfjaardag vieren, gezellig en emotioneel!

Het is zeker dat mijn moeder de eerste verjaardag van Ilse niet mee gaat maken, dus vieren we halfjaardag! Lees de hele blog van Biver75.

Afbeelding blog 'Halfjaardag vieren, gezellig en emotioneel!' Achtergrond blur afbeelding
8 maart 2012 om 8:38 uur is mijn dochter Ilse geboren. Vanochtend om 8:37 uur zijn we begonnen met aftellen! Ilse is alweer een half jaar! Normaal gesproken zouden we hier waarschijnlijk niet zoveel aandacht aan besteed hebben, maar vandaag wel... Gisteren ben ik al met mijn ouders naar de Hema geweest waar ik mijn moeder een leuk setje heb laten uitzoeken. Gek genoeg mocht ik deze niet betalen van mijn ouders. ;-) Mijn moeder wist niet dat we er vandaag een "feestje" van zouden maken. Uiteraard hebben we het setje Ilse vandaag aangetrokken.

Halfjaardag vieren!

Vandaag zijn we met z'n drietjes naar mijn moeder geweest die ziek is (zie mijn vorige blog). Het is zeker dat zij de eerste verjaardag van Ilse niet mee gaat maken, dus moesten we er iets speciaals van maken. Zodra de visite weg was en bijna de volledige directe familie er was, hebben we wat ballonnen uit de auto gehaald en hebben deze opgehangen. Mijn vriend had wat cupcakes gehaald en heeft deze door 2-en gesneden (he, Ilse werd tenslotte een half jaar en geen heel jaar!). Ook had hij bij allemaal een kaarsje erin gedaan en heeft hij deze allemaal aangestoken. We hebben de cupcakes met z'n allen opgegeten, zelfs mijn moeder wilde het stuk opeten en het smaakte haar nog goed ook! Daarna hadden mijn vriend en ik afgesproken dat mijn moeder ook het eerst hapje aan Ilse mocht geven. Wat een gestoei was dat zeg! Ilse vond het maar niks! Wat hebben we gelachen zeg! Het was een erg geslaagde dag, maar ook wel emotioneel. Uiteraard hebben we alles gefilmd en gefotografeerd! Ik ben blij dat mijn moeder dit nog heeft kunnen meemaken...  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je