Snap
  • Mama
  • ontzwangeren
  • haaruitval

Haha ha haar?

"volgens mij hebben de buurt eksters er een compleet nest van kunnen maken dit voorjaar"

Nu zeggen ze wel eens negen maanden op en negen maanden af. Ik heb van alles aan mijn hoofd maar haar hoort daar tegenwoordig niet meer bij. Want pas nu kom ik er achter hoe weinig haar ik verloor tijdens mijn zwangerschap. Het zit ondertussen namelijk allemaal in mijn haarborstel, douche putje, kussensloop, handdoeken, wasmachine, handjes van mijn zoon, papa's werkkleding, keukenkastjes, trap, eten, tandenborstels, stofzuiger, toetsenbord, de achternicht van de buurvrouw en volgens mij hebben de buurt eksters er een compleet nest van kunnen maken dit voorjaar... je snapt me wel. Echt OVERAL!

Ik kan er gewoon niet meer tegenop borstelen. Voordat ik ga douche vul ik een volle haarborstel, tijdens het douche verlies ik een klein hondje aan haar uit mijn hoofd en als ik dan na het douche nog eens de borstel er door haal is de winst precies het zelfde als voor het douche. D word er helemaal gek van en ikzelf ook. Ik werk in een keuken dus los haar is absoluut geen optie maar een staart word nu zelfs al lastig. Nu snap ik opeens ook waarom zoveel moeders voor een korter kapsel kiezen. 

Maar er zijn natuurlijk ook voordelen:

- Gelukkig raakt niemand me meer kwijt want ik laat letterlijk een spoor achter wat iedereen kan volgen. 

- Alles is lekker warm met een extra laagje haar maar mijn hoofd is opeens lekker 'luchtig' (heerlijk met deze temperaturen boven de 21 gr)

- Ondanks dat het dunner is lijkt mijn haar nu wel langer met al die lossen slierten op mijn rug

- Ik hoef als ik gestrest ben de haren niet uit mijn hoofd te trekken

Ik kan niet wachten tot dat dit over is! Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om het af te knippen maar zoals het nu doorgaat hou ik sowieso geen haar meer op mijn hoofd over lijkt het soms wel.

4 jaar geleden

Bedankt voor de tip!! Ik neem al sinds J geboren is vitamine voor huid, haar en nagels inderdaad. Beter save than sorry dacht ik toen.

4 jaar geleden

Wat vervelend dat je dit hebt! Zelf heb ik hier geen ervaring mee. Ik ben kapster dus zie er genoeg die het ook hebben.. er zijn producten om dit proces te remmen.. ik ken het merk mediceuticals. Die heeft shampoos tegen haarverlies en andere producten om dit te remmen.. ook kun je nog denken aan vitamine pillen voor huid haar en nagels. Ik hoop dat het snel stopt!!