{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haat liefde verhouding

Afbeelding blog 'Haat liefde verhouding' Achtergrond blur afbeelding

Ik denk dat iedere mama ooit eens voor de spiegel heeft gestaan en die haat liefde verhouding met haar lichaam heeft gehad.

Haat: omdat je niet meer op het gewicht bent dat je zou willen zijn.

Liefde: omdat jouw lichaam 9 maanden heeft afgezien en zo iets moois heeft gecreëerd. ❤

Voor mij was het vandaag weer eens haat, maar voor het eerst heb ik er toch een traan om gelaten. 

Ik ging voor het eerst in 2 jaar een pashokje in voor een bikini te passen. Mijn topje is 3 maten kleiner dan vroeger en mijn broekje nou laten we zeggen "wat groter" dan vroeger. Dat was niet eens het ergste, die buik, oh die buik. 

Ik heb mezelf nooit de dunste gevonden, dik was ik zeker niet, met maat 38 had ik nooit klagen, maar ik had vandaag toch zoiets WAAROM!!!

Ben maar even op het bankje gaan zitten, met een traan over mijn  wang heb ik die rotte bikini weer uitgedaan. En dan is er nog altijd de vraag wat moet ik toch aan op vakantie. Toch maar een badpak dan? 

Erg is hoe ik me vergelijk met andere meiden. Jaloers soms wel ja daar kom ik eerlijk voor uit. Zou ik willen ruilen nee nooit niet, want ik heb er mijn grootste schat voor gekregen. En dan kom ik thuis (zonder bikini) en dan staat een lieve kleine meid op me te wachten. En vergeet ik weer even de haat en komt de liefde. ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #gewicht

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je