{{ message.message }}
{{ button.text }}

GUILTY, I am Sorry!!

​Ik weet dat het helemaal nergens voor nodig is, maar wat heb ik een schuld gevoel. Ik weet zeker je ligt helemaal dubbel als je leest waaro

Afbeelding blog 'GUILTY, I am Sorry!!'

Ik weet dat het helemaal nergens voor nodig is, maar wat heb ik een schuld gevoel. Ik weet zeker je ligt helemaal dubbel als je leest waarom.

Ik heb namelijk geshopt voor......mezelf. Jaja voor mezelf, dat is op zich een overwinning, want ik kan normaal niet shoppen zonder het een en ander voor de kids te kopen en nu zat er niets (nul komma nul) voor de kids bij. Nee, deze Mama heeft vier broeken voor zichzelf gekocht. En dat moest wel!

Vorige week gingen daags achter elkaar twee broeken van mij kapot. Dus had ik nog maar één broek over om aan te trekken. Dat is een beetje weinig. Dus hoppa er MOEST geshopt worden voor Mama. Ik heb alleen een hekel om voor mezelf naar de stad te gaan en in pashokjes kleding staan te passen. Dit moet dan wel alleen, want met kleine kinderen de stad in en kleedhokjes in is niet een van mijn betere ideeën. Dus heb ik via internet broeken besteld. Dezelfde maat als mijn fijnste broek die kapot gegaan is.

Eindelijk kwam een paar dagen later het pakket met broeken binnen (eerst 2 stuks). Helaas bleken die bij het passen te klein. Hoppa weer op internet kijken of ze die broeken ook maatje groter hadden, helaas uitverkocht. Dus maar weer zitten snuffelen naar andere modellen. Bij het terugsturen van de te kleine broeken ook nog maar via het retour formulier besteld, die broeken die ik wilde maar online uitverkocht waren. Net maatje groter besteld en tot mijn vreugde ging dat zo wel.

Uiteindelijk dus vier heerlijke broeken erbij en dan meteen bij het openmaken van de pakketten krijg ik al schuld gevoelens. I know I don't need to... maar toch. Vriendlief heeft ook meer dan genoeg spijkerbroeken (stuk of vijf) en ik ben nu dus ook weer ruim voorzien. Ben er toch wel blij mee hoor. ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je