Snap
  • Mama

GUILTY, I am Sorry!!

​Ik weet dat het helemaal nergens voor nodig is, maar wat heb ik een schuld gevoel. Ik weet zeker je ligt helemaal dubbel als je leest waaro

Ik weet dat het helemaal nergens voor nodig is, maar wat heb ik een schuld gevoel. Ik weet zeker je ligt helemaal dubbel als je leest waarom.

Ik heb namelijk geshopt voor......mezelf. Jaja voor mezelf, dat is op zich een overwinning, want ik kan normaal niet shoppen zonder het een en ander voor de kids te kopen en nu zat er niets (nul komma nul) voor de kids bij. Nee, deze Mama heeft vier broeken voor zichzelf gekocht. En dat moest wel!

Vorige week gingen daags achter elkaar twee broeken van mij kapot. Dus had ik nog maar één broek over om aan te trekken. Dat is een beetje weinig. Dus hoppa er MOEST geshopt worden voor Mama. Ik heb alleen een hekel om voor mezelf naar de stad te gaan en in pashokjes kleding staan te passen. Dit moet dan wel alleen, want met kleine kinderen de stad in en kleedhokjes in is niet een van mijn betere ideeën. Dus heb ik via internet broeken besteld. Dezelfde maat als mijn fijnste broek die kapot gegaan is.

Eindelijk kwam een paar dagen later het pakket met broeken binnen (eerst 2 stuks). Helaas bleken die bij het passen te klein. Hoppa weer op internet kijken of ze die broeken ook maatje groter hadden, helaas uitverkocht. Dus maar weer zitten snuffelen naar andere modellen. Bij het terugsturen van de te kleine broeken ook nog maar via het retour formulier besteld, die broeken die ik wilde maar online uitverkocht waren. Net maatje groter besteld en tot mijn vreugde ging dat zo wel.

Uiteindelijk dus vier heerlijke broeken erbij en dan meteen bij het openmaken van de pakketten krijg ik al schuld gevoelens. I know I don't need to... maar toch. Vriendlief heeft ook meer dan genoeg spijkerbroeken (stuk of vijf) en ik ben nu dus ook weer ruim voorzien. Ben er toch wel blij mee hoor. ;-)

8 jaar geleden

Ik heb echt precies hetzelfde! :-D

8 jaar geleden

O ja herkenbaar! Ik koop bijna nooit iets voor mezelf. Veel leuker om voor Dunya te shoppen. Maar soms koop ik toch iets wat ik leuk vind en dan voel ik me best een beetje schuldig. Hoeveel kinderjurkjes had ik daarvoor kunnen kopen? Voor mezelf koop ik het goedkoopste, voor Dunya maakt het me dan weinig uit hoeveel het kost. Echt heel stom, want ik mag er ook best leuk uitzien.

8 jaar geleden

Dank je! Ik moet zeggen ze zitten heerlijk!!

8 jaar geleden

Tsja, soms heb je als moeder ook gewoon wat nodig. Maar zelfs als het niet nodig is verdienen wij ook wel eens wa voor ons zelf! Lekker genieten van je broeken! ;)