{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grr een baaldag.....

Heb jij ook wel eens zo'n dag? Dat je liever had gewild dat je in je bed was blijven liggen? Zo'n dag heb ik vandaag!

Afbeelding blog 'Grr een baaldag.....' Achtergrond blur afbeelding

Pff ik ben klaar met vandaag, Alles zit tegen. Niks loopt zoals ik het wel. Wat een verschrikkelijke stomme dag. Zo dat is eruit.

Het begon al vanmorgen. Wilde ik mijn tandenpoetsen is dat ding leeg... oke dan maar zonder het trillen. Vandaag moest ik fietsend naar mijn werk. Doe ik mijn lichten aan... jawel.... kapot. Oke dan maar zonder licht en meneer agent lief aan kijken wanneer hij me ziet. Op mijn werk aangekomen is mijn klas een zooitje. Grrr.... waar heb ik dit aan verdiend. Dus opgeruimd, kring klaargezet en gaan.

De kinderen zijn druk en wanneer ik in mijn kasten en om mij heen kijk vind ik het ene kapotte ding na het andere. Ik voel irritatie opkomen... Adem in adem uit.. het zijn kinderen ;-) Dus alles opgeruimd, weggegooid wat kapot was en de klas met een lieve glimlach (lees: gespeelde) les gegeven. 

Dan zeurt collega A over iets uit mijn mail waar iedereen bij zit... Dus een discussie. Uhh bedankt, had je dat niet gewoon zo tegen mij kunnen zeggen? Niet waar iedereen bij zit? Mijn brood ligt ook nog eens thuis en buiten regent het. Pff niet mijn dag! Dus soep opgewarmd, brood ergens vandaan getrokken en wat beleg nog in de koelkast gevonden.

De middag heb ik ze voor de educatieve serie gezet. Huisje, boompje, beestje is top. Al snel is het drie uur en dan gaat mijn telefoon. De voorband van de auto is weer lek gereden op de put in mijn straat! Een half jaar geleden zouden ze die al maken, maar ze hebben nog niks gedaan. En... we hebben geen reserve band. grrr. De gemeente vindt dat je daar makkelijk met twee auto's kan rijden, maar in de praktijk is dit niet mogelijk. Dus de gemeente gebeld en die geeft mij gelijk. Maar dan heb je natuurlijk die leuke advocaten van de gemeente die alles eruit weten te halen zodat ik met lege handen sta.

Vanavond zou ik weer mijn guard les geven. Gelukkig heb ik een heel lief vriendinnetje die mij op wilt halen en een ander lief vriendinnetje die alvast met de les wilt beginnen. Maar nu denk ik.... was ik maar in bed gebleven... pfff

Iemand tips om deze baaldag te overleven?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je