{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grote zus en kleine broer.

Afbeelding blog 'Grote zus en kleine broer.' Achtergrond blur afbeelding

Toen Loïs 4 maanden oud was kwam ik erachter dat ik weer zwanger was. Wauw, dat was wel een beetje sneller dan verwacht maar hoe mooi dat we er nog een kindje bij zouden krijgen. 

Een broertje of zusje voor Loïs, hoe zou ze dat vinden, zal ze jaloers zijn of zou ze het nog niet begrijpen? Zoveel vragen maar vooral; Hoe gaan we dat zelf doen met 2 van die mini's?! Straks zit er amper een jaar tussen, loopt Loïs dan al? En wat als dat niet zo is? 

Op al deze vragen konden wijzelf en niemand anders van te voren antwoorden geven. Dus, loslaten en genieten! Kijken wat we allemaal nieuw moeten kopen en wat de baby van Loïs kan gebruiken. We kochten nieuwe meubels voor Loïs en de baby kreeg haar "oude" kamer, die natuurlijk net pas een paar maanden gebruikt zou zijn wanneer de baby geboren zou worden dus eigenlijk ook gewoon nog nieuw was. 

We kochten ook een nieuwe kinderwagen want in onze net nieuwe, zelf samengestelde bugaboo fox pasten helaas echt geen 2 kindjes. Balen maar gelukkig konden we hem goed verkopen en nu zijn we onwijs blij met die keuze want zonder duowagen kom je natuurlijk niet ver met 2 mini's. We hebben gekozen voor de Nuna demi grow, heerlijk ruim, stevig, makkelijk in te klappen en ook mooi als enkele kinderwagen. 

De zwangerschap vloog voorbij en een jaar en 4 dagen na de bevalling van Loïs beviel ik op 4 juli van een prachtige zoon, Lucas. We hebben een heerlijk rustige kraamweek gehad met weinig bezoek. Dit was voor ons allemaal heel fijn, vooral Loïs moest erg aan de nieuwe situatie wennen. Inmiddels zijn we alweer ruim 3 maanden verder en voelt het of het nooit anders is geweest. Loïs is erg lief voor Lucas en Lucas is een heerlijk rustige baby die het niet erg vind dat Loïs regelmatig aan hem zit te plukken, knuffelen en aaien. Zoals op de foto te zien is kunnen die twee niet meer zonder elkaar. En wij niet zonder hun! Wat is het heerlijk als familie van 4. 🥰

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je