Snap
  • Mama
  • familie
  • #peuter
  • #baby
  • #kids
  • #blog
  • #blogger
  • #family
  • #babykamer
  • #lifestyle
  • #mamablogger
  • #kinderwagen

Grote zus en kleine broer.

Toen Loïs 4 maanden oud was kwam ik erachter dat ik weer zwanger was. Wauw, dat was wel een beetje sneller dan verwacht maar hoe mooi dat we er nog een kindje bij zouden krijgen. 

Een broertje of zusje voor Loïs, hoe zou ze dat vinden, zal ze jaloers zijn of zou ze het nog niet begrijpen? Zoveel vragen maar vooral; Hoe gaan we dat zelf doen met 2 van die mini's?! Straks zit er amper een jaar tussen, loopt Loïs dan al? En wat als dat niet zo is? 

Op al deze vragen konden wijzelf en niemand anders van te voren antwoorden geven. Dus, loslaten en genieten! Kijken wat we allemaal nieuw moeten kopen en wat de baby van Loïs kan gebruiken. We kochten nieuwe meubels voor Loïs en de baby kreeg haar "oude" kamer, die natuurlijk net pas een paar maanden gebruikt zou zijn wanneer de baby geboren zou worden dus eigenlijk ook gewoon nog nieuw was. 

We kochten ook een nieuwe kinderwagen want in onze net nieuwe, zelf samengestelde bugaboo fox pasten helaas echt geen 2 kindjes. Balen maar gelukkig konden we hem goed verkopen en nu zijn we onwijs blij met die keuze want zonder duowagen kom je natuurlijk niet ver met 2 mini's. We hebben gekozen voor de Nuna demi grow, heerlijk ruim, stevig, makkelijk in te klappen en ook mooi als enkele kinderwagen. 

De zwangerschap vloog voorbij en een jaar en 4 dagen na de bevalling van Loïs beviel ik op 4 juli van een prachtige zoon, Lucas. We hebben een heerlijk rustige kraamweek gehad met weinig bezoek. Dit was voor ons allemaal heel fijn, vooral Loïs moest erg aan de nieuwe situatie wennen. Inmiddels zijn we alweer ruim 3 maanden verder en voelt het of het nooit anders is geweest. Loïs is erg lief voor Lucas en Lucas is een heerlijk rustige baby die het niet erg vind dat Loïs regelmatig aan hem zit te plukken, knuffelen en aaien. Zoals op de foto te zien is kunnen die twee niet meer zonder elkaar. En wij niet zonder hun! Wat is het heerlijk als familie van 4. 🥰

4 jaar geleden

Wat leuk om te lezen dat het bij jullie zo goed gaat en de Kids goed met elkaar op kunnen schieten! Bedankt voor jullie reacties! @MamaMichel, heel veel succes met de zwangerschap, bewust proberen te genieten want de tijd vliegt wanneer je zo snel weer zwanger bent, zoveel om mee bezig te zijn. @MamaDesiree, dankjewel, ik vind Levi en Jesse ook erg mooie namen! 😍 Ik ben net begonnen met bloggen, leuk als jullie mij volgen en wanneer jullie tips of ideeën hebben hoor ik het graag!

4 jaar geleden

Mooie namen hebben je kindjes trouwens!

4 jaar geleden

Onze Levi kwam 2 weekjes eerder dan verwacht en is daarom ook maar 1 jaar en 4 dagen jonger dan Jesse 😊 Door Levi's gedrag (veel huilen, slecht slapen, veel bij ons willen zijn) was het erg pittig, maar ze zijn nu super leuk samen! Jesse pikte het gelukkig makkelijk op, nu hij ouder wordt, is hij af en toe jaloers, maar verder gaat het heel goed. Ik ben wel blij dat het moment van een tweede kindje als het ware voor ons bepaald werd, want als je dat toch zelf zou moeten verzinnen... aan alles zitten fijne en lastige kanten ;)

4 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Ik ben nu zelf 3 maanden zwanger met een kleintje van net 6 maanden oud. Ik kan niet wachten tot de volgende er is! Zo spannend 😄 ik ga jullie duowagen eens opzoeken want die moet er hier nog komen!