{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grootste leerschool

Met kids

Afbeelding blog 'Grootste leerschool'

De grootste struggle met een baby/peuter vond ik altijd het tijd maken voor jezelf. En ik heb echt onderschat hoe belangrijk dat is. Dus new mommy’s, de beste tip ever: maak tijd voor jezelf! Je kan zo opgaan in de zorg voor je kindje. Dat er dagen voorbijgaan dat je jezelf niet eens kan aankleden, of make-up op kunt doen... die dagen zijn er of komen er zeker. Maar daartegenover moeten er ook dagen zijn, dat je even geen moeder hoeft te zijn. 

Het is lastig... Om een datum te prikken, opa’s/oma’s bereid te vinden om te komen oppassen, en dan; wat ga je doen? Meestal zijn dat dagen waarop iedereen om je heen werkt. Dus gezellig even weg met een vriendin is er niet bij. Al breng je je kind even bij wegen ga je zelf netflixen. Daar laad je batterijtje al enorm van op! 

Ik ben er na 3 jaar pas achtergekomen dat ik een veel leukere mama ben, als ik af en toe een dag voor mezelf heb. En dan zie ik wel waar ik zin in heb. Dagje kapper, bankhangen met een goed boek, met vriendinnen weg... ik word daar echt zo blij van. Ik heb m’n balans terug, en ik gun iedere mama die balans! 

Nog meer mama’s die die behoefte hebben?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je