{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groetjes uit Zeeland!

Even een kort voorstelrondje

Afbeelding blog 'Groetjes uit Zeeland!' Achtergrond blur afbeelding

Goed, dus.. we gaan dit doen? Proberen te bloggen? Een dagboek bijhouden kan ik niet, dus even zien hoe lang we dit volhouden. 

Ik zal me even kort voorstellen. Deze Zeeuwse dame is getrouwd en wij hebben een heel fijn kind. Verder hebben we ook nog twee kattenkinderen en wonen we momenteel bij mijn schoonouders (want ons nieuwe huis is vol in verbouwing). 

Huisje (ofja, bijna), boompje, beestje dus. Klinkt helemaal top toch? Helaas lijkt dat maar zo. Want vanaf het moment dat wij “ja” zeiden tegen elkaar, in voor en tegenspoed, zijn we in een enorme rollercoaster terecht gekomen.

Deze blog is eigenlijk bedoeld om de heftige jaren wat te verwerken, en om andere vrouwen eventueel te kunnen helpen. 

Het zal dan ook veel gaan over buitenbaarmoederlijke zwangerschappen (ik ben expert), mijn lieve man en ons prachtige kind. Maar ook over het verlies van drie zwangerschappen, onze kinderwens voor een tweede, en de weg die we daarvoor moeten gaan afleggen nu ik geen eileiders meer heb. 

Afijn, we gaan het meemaken ☺️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je