{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis shoppen met Zeehondjes

Vanochtend mochten wij GRATIS shoppen! Ja, echt gratis. Ik ben zo super happy!!!

Afbeelding blog 'Gratis shoppen met Zeehondjes' Achtergrond blur afbeelding

Waarom??!!

Vanochtend was zo fijn! Ik zal jullie niet in spanning houden en zou eerst even vertellen waarom we dit mochten doen. 

Eigenlijk ligt er een duistere rede achter maar dit was zeker een mega lichtpunt!! Zoals ik in mijn blog niet onder stoelen of banken steek, hebben we schulden en gaan we naar de voedselbank. Het zij zo. We leven er al zo lang mee dat het soort van "nornaal" voor me is geworden. En natuurlijk weet ik donders goed dat het niet nornaal is om schulden te hebben!! Ik bedoel met normaal eigenlijk dat het normaal voor me is om erover te praten, ik schaam me er niet meer voor. Ik vind alle hulp die we krijgen mega fijn! En ik probeer alles altijd zo positief mogelijk te bekijken. Want ooit zijn we eruit! Daar twijfel ik niet aan! We zijn zeker niet zielig, er zijn mensen die dakloos zonder eten zijn en vluchten voor gevaar, die mensen zijn zielig.

Goed, mijn moeder (engel als ze is) is vrijwilligster bij "Elk Gooisch matras komt van pas". Het is een non-profit organisatie gerunt door vrijwilligers die in de eerste instantie is opgericht voor de vluchtelingen die hier aankomen en niks hebben. Die kunnen hier kleding, meubels, huishoudelijke spullen, speelgoed en nog veeeeeel meer, gratis op komen halen. Eigenlijk een soort kringloop winkel die gratis is. Blijkbaar werkt mijn moeder samen met de vrouw die coordinator is bij de voedselbank. En blijkbaar herkende ze mij! Ze zei dat mensen die bij de voedselbank lopen, hier ook mogen shoppen, OMG!! Dat betende dus dat WIJ?!!? Ja, WIJ, daar dus heen mogen!! WaaAaaaaAAaaaaaahhhh!!!

Dus vanochtend..

Vanochtend ging we daar dus heen, met 3 bigshoppers in de aanslag! Wisten wij veel wat we allemaal mee gingen nemen :D. 

Eerst zijn we in het speelgoed gedoken! Onze kleine meid word vrijdag 1 en we hadden geen geld meer om cadeautjes voor haar te kopen. We hebben namelijk besloten om haar kamer klaar te maken voor gebruik. 

Er was zoooo veel! Meneer Snotverkouden Zeehond dook met mijn moeder de speelhoek in. Hier was hij dik een uur zoet met spelen en auto's uitzoeken. Mevrouw is jammer genoeg ook ziek geworden. Ze blaft haar kleine longetjes uit haar lijfje, niet leuk.. Dus die bleef lekker warm op papa's arm. 

Ik zal jullie even laten zien wat we allemaal hebben uitgekozen!! :D

De auto's!!

DSC_4331_1454412750.JPG

De Cars auto's voor Meneer!! In de Bliksem McQueen moeten we even nieuwe batterijen doen en dan kan die rijden :D. Deze auto's ga ik ook inpakken voor om Mevrouw haar verjaardag, zodat Meneer ook wat cadeautjes heeft, no fighting! Hihi!! Super mega happy met deze auto's!!

OMG, niet normaal!

DSC_4330_1454412893.JPG

Gewoon een NIEUWE Bratz pop!! Hij is super gaaf, niet zo'n standaard Barbie pop. Naja alsof mevrouw dat uberhaupt zou opvallen, haha! Die doos zit helemaal vol met echte Duplo!! Dan een tambourijn waar ze lekker op kan rammen! En het letter koffertje is meer voor Meneertje :) daar is Mevrouw mog wat te klein voor.

Tomas!!

PicsArt_02-02-12.39.15_1454413166.jpg

Meneer Koekepeer Snot Zeehond, kon echt niet meer wachten om te spelen met zijn nieuwe Tomas de Stoomlocomotief pop-up ding. Meteen toen we thuis waren moest die uit de tas! Ach, goed :) maar de rest pakken we in hoor Meneertje!!

Dan hebben we voor Mevrouw nog een heuze Loopwagen gescoort!! Nijntje knuffels en een roze olifanten knuffel :)

Papa en Mama ook?

Papa mocht ook niet achter blijven natuurlijk!! Hij kreeg een super, mega, mooie NIEUWE jas! Twee spijkerbroeken en super mooie, PapaTrui! Hij is super happy en ik voor hem! Mama kreeg een nieuwe jas. Ik zal hem jullie even showen!

IMG_20160202_121332_1454413501.JPG

Wij zijn zoooooooooo happy!!! Deze dag (week) kan echt niet meer stuk!! Ookal zijn we allemaal ziek, we will be great!! Haha!

Feeling sooo blessed!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je