{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grappige, rare en vreemde opmerkingen

Iedereen kent het wel. Grappige, rare, en vreemde opmerkingen als je een kleine hebt. Ik heb er destijds een paar verzameld.

Afbeelding blog 'Grappige, rare en vreemde opmerkingen'
"Grappige, rare en vreemde opmerkingen" Iedereen kent het wel denk ik, rare en grappige opmerkingen die je krijgt als je een kleine hebt. Ik heb er destijds een paar verzameld. 

Een buurvrouw, werpt een blik in de wandelwagen:Heeft ze overgewicht? Iemand uit mijn eigen staat, woont negen (!) huizen verder: Ja, als ze honger heeft, hoor ik haar wel huilen hoor. De arts van het consultatiebureau: Ze heeft wel dikke wangen. (en dat drie keer in 1 gesprek) Onbekende vrouw in supermarkt:  Oh, ik zie allemaal roze. Is het een meisje zeker? Goede vriend van ons, eerste keer op kraamvisite: Ah, daar is HIJ dan. Klein meisje, net geen drie denk ik, in de supermarkt, erg enthousiast: Baby! Baby! En ze pakt Isa haar handje. Waarop haar oma haar aan haar arm wegtrekt en haar heel erg op haar donder geeft. Meisje overstuur en ik vond het zo sneu voor haar. De arts van het CB: Reflux komt niet bij zulke kleine baby’s voor. (dochter bleek later verborgen reflux te hebben, waarvoor ze 1.5 jaar medicijnen heeft geslikt)  Jongen, jaar of zeven, op straat: Wat is dat? (steekt gehele hoofd in kinderwagen) Isa is schor als gevolg van haar reflux. De arts van het CB: Nee, dat komt omdat je haar laat huilen.Ik laat haar niet huilen mevrouw de arts. Oh, je moet haar wel laten huilen hoor! . Huh? En dan het “hoogtepunt” (of dieptepunt?): Onbekende vrouw in supermarkt, loopt langs, steekt hand in kinderwagen, knijpt in Isa haar bovenbeen:Lekkere spekbenen!  En loopt gewoon weer weg.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je