{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goud in huis

Blogje over gedachtens tijdens de aankomende feestdagen

Afbeelding blog 'Goud in huis'

De feestdagen komen er weer aan!! Jippie!! Altijd zo gezellig, kaarsjes aan, warme chocomel, speculaasjes etc.

En ik heb goud in huis.

Maar hoe doe je dat als alleenstaande ouder?... Ik werk parttime, de opvangkosten zijn hoog, de luiers niet altijd in de aanbieding (of nog liever gratis..), de vaste lasten voor een dak boven je hoofd, warm water om lekker te kunnen wassen, om naar de dokter te kunnen gaan en eten te kunnen koken. En dit alles zonder alimentatie erbij te mogen krijgen, want weg is weg en weg is pech....

Maar ik heb goud in huis.

Het is een kunst om voor 5 december leuke kado's te sparen, lang leve marktplaats en de kringloopwinkels! Men wordt creatief als het even minder gaat...en het wordt een leuke sport ook!...

Want ik heb goud in huis.

Alles doen in het belang van mijn klompje goud, mijn lieveling en hartediefje...mijn dochtertje. Dus nee, ik ben zeker niet 'zielig' en voel me bere-sterk! Ik ben een gezegend mens, weet hoe het is om dit goud niet te kunnen krijgen...goddank is ze vanuit de hemel in mijn schoot gevallen en ondanks alles ga ik op mijn knietjes en zeg ik 'Dank je wel!'

Bedankt voor het goud in mijn huis ❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je