{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goede Voornemens, to do or not to do

Ik weet in ieder geval dat ik altijd denk: ja dit jaar ga ik dit en dat, maar meestal komt daar weinig van terecht en ben ik het twee januar

Afbeelding blog 'Goede Voornemens, to do or not to do' Achtergrond blur afbeelding

Goede voornemens doe je er wel of niet aan mee?

Ik weet in ieder geval dat ik altijd denk: ja dit jaar ga ik dit en dat, maar meestal komt daar weinig van terecht en ben ik het twee januari alweer vergeten. Maar voor 2016 heb ik toch wel wat dingetjes opgeschreven. Hopelijk ga ik komende jaar het langer volhouden dan tot twee januari.

Voor het jaar 2016 wil ik :

  • blijven sporten. Ik vind het heerlijk even tijd voor mezelf, iets doen zonder het gezin (klinkt heel dubbel) en het is gezond. Ik heb het ook gewoon nodig wat meer beweging. Ik weet zeker dat ik anders veel zal aankomen;
  • gezonder gaan eten. We eten ook vaak makkelijk, dit kan en moet anders. Ik kan ook best wel een keer overdag als ik vrij ben eten maken en dat bijvoorbeeld in de vriezer bewaren omdat een dag of twee dagen later te eten. Ook kan ik in de middag eten maken en dit in de avond opwarmen mochten we in de avond minder tijd hebben. Ook in het weekend kan en moet het beter.;
  • minder mopperen tegen mijn kids. Dit hangt ook (voor mij) samen met het aantal uren dat ik slaap. Als ik te weinig slaap ben ik prikkelbaarder dan anders. Hopelijk krijgt ons ventje door, dat doorslapen heeeeel erg fijn is. En anders maar wat vroeger naar bed;
  • het huis beter opgeruimd houden. Ik ben geen poets muts, maar vaak is het net alsof er een bom ontploft is. Alleen dit voornemen zal ik niet in mijn eentje kunnen. Hiervoor heb ik ook de hulp van mijn vriend en mijn kinderen nodig. Ook zij zullen mee moeten helpen en dat kan prima. Ze oudste vind het geweldig om te helpen en de jongste trouwens ook. Al zetten ze maar hun bord na het eten in de vaatwasser. Misschien dat ik voor mezelf wel een schoonmaak schema op ga stellen, wat wanneer een grote poetsbeurt krijgt en dit met enige regelmaat doen.

Hebben jullie nog goede voornemens? Ik ben in ieder geval reuze benieuwd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je