{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goede voornemens 2016

Wat wil ik nou in 2016? Ik moest er even over nadenken. En toen wist ik het! Deze boodschap wil ik een ieder meegeven.

Afbeelding blog 'Goede voornemens 2016' Achtergrond blur afbeelding

Mijn goede voornemen is meer liefde hebben voor mijn medemens. Ik kan mijn naaste liefhebben. Maar wat nou als ik ook de mensen buiten mijn huis met een openhart kan behandelen. Als ik de buurvrouw wat vaker groet, als ik de winkelverkoopster wat aardiger toe spreek. Als ik de gene die naaste me zit in de tram een goeiemorgen,middag of avond wenst. Zal het ook een voordeel zijn voor een ander. Dat ik niet zo in mezelf zit maar me openstel ook voor vreemde. We willen allemaal vrede. Maar het begint toch wel bij jezelf. Ik wil de wereld veranderen maar die stap begint bij mezelf. En wie weet in de winkel had ze net dat stukje aardigheid nodig van mij , en is haar dag gemaakt. En de medepasagier in de tram. Wie weet stelt hij of zij het niet op prijs. But i tried. 

We staan niet erbij stil hoe een klein gebaar al wat groots voor een ander kan betekenen. En het kan zijn dat je niet eens openstaat voor je naaste. Begin daar eens mee. Je zult zien dat er een hele andere wereld open gaat.

Ik hoop dat ik andere ook kan aanmoedigen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je