Snap
  • Mama
  • sponsored
  • PampersPure
  • PureGoals
  • PampersPureProtection

Go green met Pampers Pure

De luiers en babydoekjes gemaakt met groene energie en plantaardige vezels, klinkt goed toch?!

Wist je dat de verpakkingen van Pampers Pure 100% (!) recyclebaar zijn?! De bijbehorende dozen, daar is zelfs aan gedacht en deze zijn gemaakt met meer dan 33% recyclebare materialen. Ook wordt er uitsluitend duurzame energie gebruikt om te produceren en belandt er geen productieafval op de stortplaats. De luiers en luierdoekjes zelf zijn enkel vervaardigd uit duurzame materialen zoals:

cellulose (een natuurlijke chloorvrije vezel uit hout)hoogwaardig katoen (verantwoordelijk geteeld in de VS)zachte plantaardige vezels (afkomstig uit suikerriet)

Naast dat Pampers Pure Protection luiers en Aqua Pure babydoekjes een beetje zorgen voor onze planeet, zorgen ze uiteraard ook voor jouw kleintje! De luiers zijn dermatoloisch getest en speciaal ontworpen voor baby’s met gevoelige huid. Ze bieden tot wel 12 uur droogheid en daarbovenop zijn ze voorzien van een handige urine-indicator die van kleur verandert zodat je weet wanneer het tijd is om je kleintje te verschonen.

Niet geheel onbelangrijk: het oog wil ook wat - deze luiers zien er nog eens ontzettend goed uit! Ze hebben verschillende schattige motiefjes, van grappige otters tot lieve luiaards. De Pampers Pure Protection luiers zijn een streling voor het oog!

Ook de Aqua Pure babydoekjes zijn de beste keuze voor je baby met gevoelige huid. Ze bestaan voor 99% uit water en die overige 1% zijn dermatologisch geteste reinigers en pH-neutraliserende ingrediënten die zorgen voor de bescherming van je kindje zijn/haar gevoelige huid. Deze babydoekjes zijn eveneens gemaakt van hoogwaardig kantoen.

Arie Boomsma vindt het belangrijk om te kijken met welke producten hij nog nét wat duurzamer kan leven, om zo bij te dragen aan een mooiere en gezondere wereld. Hij gebruikt Pampers Pure en is enthousiast. Wil je ook graag je steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is Pampers Pure Protection de beste keuze! Samen maken we onze planeet zo weer een beetje beter! Wil jij altijd de goedkoopste Pampers in huis? Luierplaats heeft ze voor jou geselecteerd. 

Wat vind jij van Pampers Pure en waar let jij op bij het kopen van luiers? We zijn benieuwd!

4 jaar geleden

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ... (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

4 jaar geleden

Ik gebruikte altijd Pampers en nu alleen nog maar Pampers Pure - soms wacht ik wel op een aanbieding :)

4 jaar geleden

Ik vind het hele fijne pampers en doekjes! Bij het gebruik van doekjes en pampers let ik er vooral op dat ons dochtertje geen huidirritaties krijgt met haar gevoelig huidje... met de pampers pure collectie blijven haar billetjes goed beschermd. 👍

4 jaar geleden

Fan van deze lekkere doekjes.. Maar ook zekere van die lekkere man. Genot om naar te kijken ;-)