{{ message.message }}
{{ button.text }}

Go green met Pampers Pure

De luiers en babydoekjes gemaakt met groene energie en plantaardige vezels, klinkt goed toch?!

Afbeelding blog 'Go green met Pampers Pure ' Achtergrond blur afbeelding

Wist je dat de verpakkingen van Pampers Pure 100% (!) recyclebaar zijn?! De bijbehorende dozen, daar is zelfs aan gedacht en deze zijn gemaakt met meer dan 33% recyclebare materialen. Ook wordt er uitsluitend duurzame energie gebruikt om te produceren en belandt er geen productieafval op de stortplaats. De luiers en luierdoekjes zelf zijn enkel vervaardigd uit duurzame materialen zoals:

  • cellulose (een natuurlijke chloorvrije vezel uit hout)
  • hoogwaardig katoen (verantwoordelijk geteeld in de VS)
  • zachte plantaardige vezels (afkomstig uit suikerriet)

Naast dat Pampers Pure Protection luiers en Aqua Pure babydoekjes een beetje zorgen voor onze planeet, zorgen ze uiteraard ook voor jouw kleintje! De luiers zijn dermatoloisch getest en speciaal ontworpen voor baby’s met gevoelige huid. Ze bieden tot wel 12 uur droogheid en daarbovenop zijn ze voorzien van een handige urine-indicator die van kleur verandert zodat je weet wanneer het tijd is om je kleintje te verschonen.

Niet geheel onbelangrijk: het oog wil ook wat - deze luiers zien er nog eens ontzettend goed uit! Ze hebben verschillende schattige motiefjes, van grappige otters tot lieve luiaards. De Pampers Pure Protection luiers zijn een streling voor het oog!

Ook de Aqua Pure babydoekjes zijn de beste keuze voor je baby met gevoelige huid. Ze bestaan voor 99% uit water en die overige 1% zijn dermatologisch geteste reinigers en pH-neutraliserende ingrediënten die zorgen voor de bescherming van je kindje zijn/haar gevoelige huid. Deze babydoekjes zijn eveneens gemaakt van hoogwaardig kantoen.

Arie Boomsma vindt het belangrijk om te kijken met welke producten hij nog nét wat duurzamer kan leven, om zo bij te dragen aan een mooiere en gezondere wereld. Hij gebruikt Pampers Pure en is enthousiast. Wil je ook graag je steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is Pampers Pure Protection de beste keuze! Samen maken we onze planeet zo weer een beetje beter! Wil jij altijd de goedkoopste Pampers in huis? Luierplaats heeft ze voor jou geselecteerd. 

Wat vind jij van Pampers Pure en waar let jij op bij het kopen van luiers? We zijn benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je