{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gierende zenuwen en gierende banden??

Dan ga je na 15 jaar weer op date, voor de spiegel en zenuwen, doodeng..

Afbeelding blog 'Gierende zenuwen en gierende banden??' Achtergrond blur afbeelding

Na tig keer omkleden, besluit ik om deze broek en shirt maar aan te houden, lekker luchtje op en een make-upje, dan snel de kinderen naar opa en oma brengen, want die mogen daar logeren en dan op naar een stadje verderop om mijn date in het echt te ontmoeten in: zijn huis. Onderweg bedenk ik me hoe stom dat eigenlijk wel niet is en besluit mijn zus een adres te sturen waar ik uithang en met de mededeling dat ik haar af en toe een berichtje zal sturen. Ze vind me echt de meest domme troela die er bestaat, ik moet haar wel gelijk geven en ze probeert me alles nog uit mijn hoofd te praten.

Na een 20 min rijden parkeer ik mijn auto, nette buurt en een keurige voortuin, met knikkende knieën stap ik uit en bel ik aan... Geen weg meer terug. Niet veel later gaat de deur open, oeps op de foto zag hij er beter uit, maar zijn vlotte babbel neemt me mee, na elkaar een hand te hebben gegeven naar de woonkamer. Daar biedt D me wat te drinken aan en voordat ik het door heb zijn we uren verder met kletsen en informatie uit wisselen, het is echt heel gezellig, het piepen van mijn mobiel negeer ik en ik vergeet heel mijn zus.

Als ik naar de wc ga neem ik mijn mobiel mee en stuur ik snel zus een app-je, die was wel een beetje boos en zie ik dat M en A ook aan me denken en stuur snel wat terug. Als ik weer in op de bank zit en ik weer wat te drinken heb gekregen, vraagt D of hij naast me mag komen zitten en ja hoor van het een komt het ander en zo zitten we een tijdje zoenend op de bank, als het aan hem ligt gaan we verder dan dat, maar niet gelogen, ik ben ongesteld, dus heb ik een mooi excuus.

Als het diep in de nacht is, nemen we afscheid en ga ik met een dubbel gevoel naar huis.

Aantrekkelijk is hij niet, aardig wel, sociaal..... nou nee, praat vooral veel over zichzelf, maar waar ik het meest van schrok is dat hij zo ongelooflijk veel op meneer lijkt, help, maar zijn leven is heel interessant en daar wil ik nog wel meer over horen.
Ik wil helemaal niet iemand die op meneer lijkt, dan hadden we niet zo goed samen kunnen blijven, nou maar snel naar huis en slapen, wie weet zie ik morgenochtend alles anders.

Eenmaal in bed app ik nog wat met A, zo aardig die man, en altijd tijd voor me, ik vertel niets over D, laat ik eerst maar eens bedenken wat ik wil.

De volgende ochtend krijg ik een hele tirade van zus over mij heen, ik had haar vreselijk bezorgd gemaakt door niet te app-en en of ik wel goed bij mijn hoofd ben. Ze is echt mijn grote zus en in een hoop dingen zijn we hetzelfde en in nog meer dingen niet, maar nu moet ik haar echt gelijk geven. Mijn twijfels met haar gedeeld en ze gaf me advies om niet op een paard te wedden en dat had ze beter niet kunnen zeggen.........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je