{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezin met twee jonge kinderen zonder koffers op Ibiza door bagagestoring

"We hebben helemaal niks."

Afbeelding blog 'Gezin met twee jonge kinderen zonder koffers op Ibiza door bagagestoring'

De eerste vlucht van de twee jonge kinderen van Denise Dikstraal en haar man moest er een worden om nooit meer te vergeten. Maar door een grote bagagestoring afgelopen zaterdag op Schiphol, bleven de koffers van het gezin achter in Nederland. 

"We waren aangekomen op Ibiza en eigenlijk ging de vlucht voorspoedig. Maar toen stonden we bij de bagageband en toen kwamen onze koffers niet", vertelt Denise. Na een belletje naar KLM blijken de koffers nog in Nederland te staan. "We zitten hier met twee kinderen, we hebben geen koffers. Hoe gaan we dit oplossen?" 

Het gezin werd geadviseerd om naar een balie op het vliegveld te gaan, om daar een aantal formulieren in te vullen. "We hadden daar denk ik wel twee uur gezeten om alles te regelen. Toen we het hadden ingevuld, gingen we maar naar het hotel. Het was toen zaterdag, nu maandag en we hebben nog niks.”

De man van Denise belt elke dag met KLM, maar steeds krijgt hij te horen dat zij het ook niet weten. Ondertussen zit het gezin met lege handen. "Je bent met twee kinderen, waaronder een zoontje van tien maanden. Al zijn voeding zit in die koffer, we hebben helemaal niks."

Het gezin krijgt van KLM een tegemoetkoming van 100 euro per koffer voor het doen van noodzakelijke aankopen. "Met vier personen, twee volwassenen en twee kinderen, is dat natuurlijk heel weinig. Uiteindelijk zijn we nu al 600 euro kwijt om onze kleding, shampoo, tandpasta, babyvoeding en babyspullen te kopen.”

Denise heeft er weinig vertrouwen in dat hun koffers nog op tijd komen. “We worden van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben een code gekregen waarmee we op de site van KLM kunnen zien waar onze koffers zijn en daar staat bij dat ze het niet weten. Ik heb er eigenlijk een beetje een slecht gevoel over dat als wij zaterdag naar huis gaan, dat dan de koffers pas komen."

Bron: Hart van Nederland

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je