{{ message.message }}
{{ button.text }}

gezellig tijd voor elkaar!

Wat heerlijk is dat toch... geen school.. geen sport... geen zwemles.... geen werk... gewoon tijd voor je gezin en de famillie!

Afbeelding blog 'gezellig tijd voor elkaar!'

Vrijdag begon de kerstvakantie... dit is een van onze favoriete vakanties...lekker tijd voor elkaar, dus ook om samen gezelschapsspelletjes te doen, koekjes te bakken, te verven of de LEGO die je van sinterklaas gehad hebt op te bouwen.. en dan meteen maar een hele stad eromheen. En natuurlijk nog de visite`s naar opa en oma en vrienden. Echt een tijd om te genieten.. in deze tijd ( met kerstdagen en jaarswisseling) besef ik altijd maar weer hoe rijk je bent als je allemaal gezond kan zijn en samen met famillie tijd door kan brengen. Wat ik zelf ook merk.. is datmijn kinderen die extra aandacht ook waarderen.... de tv en wij(spelcomputer) zijn nog bijna niet aangeweest. Daar ben ik heel blij om... hun vinden het ook leuk om spelletjes te doen te bakken of lego te bouwen!!! Genieten toch.. Ik wil iedereen gezellige kerstdagen wensen en alle goeds voor 2015!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je