{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezellig en gezond gaan vandaag niet echt samen

Wat heerlijk dat vandaag het zonnetje scheen. Perfect op een dag vol gepland met gezellige activiteiten.

Afbeelding blog 'Gezellig en gezond gaan vandaag niet echt samen'

De dag begon met de Mamaplaats meeting. Hij was helaas aardig uitgedund, we waren uiteindelijk met vier mama's, vijf kinderen en één hond. We hebben heerlijk koffie en thee gedronken in het theehuis in park Oog in Al. Een plek waar kinderen vrij kunnen rond lopen, een mooie speelhoek is en het zonnetje heerlijk binnen scheen.

De Mamaplaats meeting was gezellig, ongedwongen en hoewel klein een succes. Het zou leuk zijn als het de volgende keer wel lukt om meer mama's bij elkaar te krijgen maar we zullen zien. We hebben nu wel gezien hoe moeilijk het is met zoveel verschillende mama's, uit zo veel verschillende plekken in Nederland, met kinderen van verschillende leeftijden iets af te spreken.

De andere mama's zijn nog doorgegaan naar de speeltuin toen ik met Nino naar huis gegaan ben. Nino was erg moe en moest dringend een dutje gaan doen. Gelukkig woon ik dicht bij het theehuis en waren we zo thuis. Nino was totaal op. Het was voor hem leuk maar wel zeer intensief.

Na Nino's dutje hebben mijn man ik besloten toch nog wat meer van het lekkere zonnetje te gaan genieten. Het weer bericht geeft immers aan dat het alleen vandaag lekker weer is en morgen weer zal omslaan. We zijn daarom naar het food fair festival Schaft gefietst wat niet ver van ons gaande was. Hier hadden ze zoveel lekker eten dat ik echt niet kon kiezen. We hebben dan ook veelte veel zooi gegeten uiteindelijk. Gevulde zoete aardappel, crêpe met aardbeien, stroopwafel en chips op een stokje. Nino vond het eten heerlijk maar vond vooral het ronddraaiende café geweldig. Hier bleef hij maar op spelen en zelfs eten was minder belangrijk dan die draaiende schijf, dat gebeurt niet vaak. Zelf werd ik na een tijdje een beetje misselijk van het kijken naar Nino, die constante draaiing naar de zelfde kant is niet goed voor je maag.

Daarna zijn we weer lekker naar huis gefietst. Van het avondeten, zelf gemaakte pizza, die op de planning stond is niks meer terecht gekomen. Wel hebben we nog een restje pasta van de dag ervoor opgewarmd om toch iets goed in je buik te hebben maar Nino hoefde het echt niet meer. Te vol van alle troep.

Naja, we zullen maar zeggen dat het een gezellig dagje was maar niet bepaald een gezond dagje. Soms moeten die dagen er ook tussen zitten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je