{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewonnen Weight watchers pakket

Een beetje laat, maar hier een foto!

Afbeelding blog 'Gewonnen Weight watchers pakket' Achtergrond blur afbeelding

 

 

_RJ25500

Hallo,

Het eerst even geduurd, maar hier een foto.

Vorig jaar heb ik via mama plaatst een weight watchers pakket gewonnen. Mijn motivaties,  7 kilo af te vallen zodat ik dan eindelijk trouw jurken kon gaan passen. (kon natuurlijk ook wel met 7 kilo erbij, maar toch mooier als er iets af was) Het begin ging goed, Ik viel in 2 week 2 kilo af. Maar op een meiden ben ik weer gaan eten, en dan is het bij mij foute boel. Ik probeerde er door de week om te denken, maar ik het weekend ging ik steeds weer de fout in. 2 kilo er af, 1 er bij. Het is uiteindelijk bij 5 kilo gebleven.

 Toen ik hoogzwanger van mijn eerste was (roos nu 5jaar) Zijn we in het geheim getrouwd. 5 jaar later nog spijt van dat we het niet hebben gevierd, en besloten het over te doen! Elke vrouw wil toch 1x in haar leven een trouwjurk aan! Nu alles er op en er aan, behalve het gemeente huis. Fotograaf, taart, lekker eten en daarna een knal feest. Het was een super geslaagde dag, en ook super leuk om de meisjes er bij te hebben. En dat vonden ze zelf natuurlijk ook.

 

Hier dan Eindelijk de foto!

 

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je