{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewonnen! Ik heb gewonnen!

Normaal ben ik heel selectief als het gaat om winacties maar deze was zo schattig, als trotse moeder moest ik wel mee doen!

Afbeelding blog 'Gewonnen! Ik heb gewonnen!' Achtergrond blur afbeelding

Ken je dat gevoel, je ziet een winactie en vind het hartstikke leuk maar twijfelt of je wel of niet mee zal doen?

Want eigenlijk heb je het niet nodig en heb je het gevoel dat je erg hebberig over komt als je wel mee zal doen. Daarnaast denk ik ook vaak dat anderen het misschien nog wel beter kunnen gebruiken dan ik en dat als ik dat graag wil maar beter moet leren sparen, ben ik de enige die zo denkt? vast niet!

Uiteraard zijn er grote uitzonderingen, denk bijvoorbeeld aan 'de babboe bakfiets winactie', ik heb mijzelf al 1000x voorbij zien fietsen met mijn kindjes en mijn man de zon tegemoet. Want ondanks dat wij al lang sparen is de bakfiets nog niet gerealiseerd dus hoe lekker zou het zijn... Maargoed, wees realistisch, ik kan beter sparen dan er op blijven hopen er één te winnen!

Maar nu! Nu zag ik via instagram op de mamaplaats pagina een schattig winactie waarin het enige wat je hoefde te doen was de hashtag #mamaplaatsstapjes  gebruiken bij het filmpje van de eerste stapjes van je kindje. 

En uiteraard als trotse moeder wil je die eerste stapjes maar al te graag delen, dus of ik nou wel of niet won dit vond ik wel leuk! Alleen al omdat ik zo trots ben twijfelde ik geen moment. 

Als ik terug denk aan de eerste stapjes dan word ik al weer een beetje emotioneel, wat een geweldig moment! 

Op het filmpje zie je de eerste stapjes van mijn zoontje en even klinkt het net alsof hij ook nog zegt 'kijk eens'. Zo van ik loop zonder me vast te houden! Ik als trotse moeder roep heel hard met een hoge stem 'goed zóóóóóó' 

(Ooh wat hoor je goed dat ik uit het oosten van het land kom als ik emotioneel word) 

En guess what! 

IK WON! Hoe leuk is het om een berichtje te krijgen met ''gefeliciteerd je hebt gewonnen'' 

Geen idee wat ik gewonnen had maar dat maakte de pret niet minder leuk, ik dacht dat het iets zou zijn voor mijn ventje maar dat bleek toch niet zo te zijn.

Vandaag mocht ik mijn prijsje ontvangen, en het is voor mij! 

heerlijke Milka chocolade en een Linda Magazine!! Een mama prijsje, en precies wat ik nu wel kan gebruiken aangezien mijn zwangerschapsverlof net is ingegaan en ik wel rustig aan mag beginnen met een beetje ontspanning. Een lekker dik magazine en chocolade is dan wat een vrouw nodig heeft! 

Bedankt mamaplaats! 

Ik vind het hartstikke leuk! 

Voor de gene die benieuwd is naar het filmpje: Mamaplaatsstapjes.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je