Snap
  • Mama
  • #afvallen
  • #dieet
  • leefstyle
  • #gewicht
  • #zwangerschapskilos

Gewicht

Ik ben een vrouw van 1.65 meter, een klein onderdeurtje dus. Ik kamp al met gewicht problemen sinds ik me kan herinneringen.

Ik heb nog altijd een ideaal beeld in mijn hoofd van hoe ik er graag uit zou willen zien, ik vraag mijzelf alleen af of dit mij dan gelukkiger maakt?! 

Ik heb jaren lang hele heftige sport gedaan, 4/5 keer in de week, toen ik eenmaal ging studeren heb ik alles aan de wilgen gehangen, sindsdien heb ik moeite met de motivatie terug te vinden. Nu ik moeder ben verzin ik ook iedere keer smoesjes om maar niet te hoeven sporten, maar echt! 

Ik heb wel een gruwelijke hekel aan hardlopen zo doelloos vind ik dit, heb het meerdere malen geprobeerd maar het motiveert mij niet. Ik ben echt van de teamsporten, ik moet gedreunt worden, dat heb ik niet met hardlopen. 

Ik zou het FANTASTISCH vinden als ik die motivatie terug kan vinden die ik in mijn jongere jaren had. Ik zou het MEGA vinden als ik hier weer voldoening uit kon halen. Daarnaast kamp ik met overgewicht. Mensen schrikken vaak als ik zeg wat ik weeg, dan zeggen ze : Nee joh! Dat kan niet, zo zie je er helemaal niet uit.. FUCK No maar die weegschaal heeft het echt aan. Ik wil hier echt aan werken

Nu met de lock down moet ik de motivatie terug vinden en de wilskracht om weer af te vallen, wellicht heb ik jouw hulp hierbij nodig. 

Wat houdt jullie fit? Wat is jouw gezonde leefstyle? Volg je een dieet ( geen Jojo effect aub!) & wat motiveert jou? 

3 jaar geleden

Wat goed zeg. Ik ga het opzoeken. Ik ken het niet. Toppie bedankt

3 jaar geleden

in de eerste lockdown heb ik mee gedaan aan Newbon Fitmama, 7,5 kilo afgevallen (in 6 weken)door op mijn eten te letten calorien tellen en thuis sporten. Toen raakte ik zwanger van de 2e.. Als ik straks ben bevallen hoop ik het weer op te kunnen pakken. you can do this !

3 jaar geleden

Let's help eachother ❤️🍀

3 jaar geleden

Oh, heel herkenbaar dit :(