Snap
  • Mama
  • Gezond

Gestart met mijn eigen challenge!

Ik wil zo graag afvallen en na een paar pogingen, draait het elke keer op niks uit. Vandaar deze 'drastische' wending in mijn leven..

Vanaf het moment dat ik ging samenwonen, vlogen de kilo's er aan (herkenbaar?). Na 2 zwangerschappen kan ik niet zeggen dat het er beter op geworden is. Nadat ik vorig jaar van de 2e beviel, kreeg ik nog harder de drang om af te vallen. Ik heb het de afgelopen maanden geprobeerd, maar zeker niet hard genoeg. Vraag me echt af hoe sommige mama's alweer zo dun zijn na een paar maandjes, knap!

Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met sporten, waar ik ook warmte cabines bij doe. Zeker met de koude dagen die komen, een grote aanrader! ;) Ik wil graag thuis ook wat oefeningen gaan doen, zodat ik wat extra beweging heb in de week. Ik heb de wens om volgend jaar te beginnen met hardlopen, zit al heel lang in mijn hoofd, maar het komt er elke keer niet van.

Ik heb voor mijn challenge onlangs een testweek gedaan, waarin ik gezond at. Na 1 week was er al 1,5 kg van af. Daarom heb ik nu besloten dat ik vanaf vandaag begin met gezonder te eten, dat houdt in; 1. Niet unhealthy te snacken 2. Geen frisdrank te drinken en 3. Het avondeten gezonder te maken.
De maandag, dinsdag en vrijdag gaan goed, dan werk ik en heb ik mijn spulletjes voor die dag bij. Mijn lastige punten zitten in de avonden en de weekenden. Ik ben niet goed in het afslaan van iets lekkers. Ook is mijn vriend iemand die na het avondeten nog eens veel eet 's avonds. Alleen aan hem zie je het niet, zoals je het bij mij ziet.

Ik hoop hiermee mensen te motiveren en dat we elkaar een duwtje in de rug kunnen geven. Ik weet als geen ander hoe het tegenvalt om af te vallen. Ik ben als een gek op zoek naar gezonde recepten, maar vind dit nog heel lastig. Ik wil geen uren in de keuken staan en niet de raarste ingrediënten toe te moeten voegen. Vooral het ontbijt/lunch vind ik lastiger, dus alle tips en recepten zijn welkom, evenals een motivatie/duwtje in mijn rug! :)

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn challenge / afval race. Ik ben in december jarig en hoop enorm dat ik dan al iets merk en leukere kleren aan kan doen, waar ik me ook nog eens heel fijn in voel. En nu op naar mijn healthy snack, mandarijntjes! :)

8 jaar geleden

Oké, klinkt echt heel interessant, daar ga ik zeker eens naar zoeken. Ik vind het lastig, want ook al denk ik gezonde keuzes te maken, kan het net zijn dat ik er net een ingrediënt bijgedaan heb dat dus uiteindelijk niet echt gezond is. Vrij lastig om het op jezelf te doen vind ik. Bedankt voor de tip! :)

8 jaar geleden

Sporten in de warmte cabines heb ik ook gedaan. Daarmee, in combinatie met het 5:2 dieet, ben ik begin dit jaar 14 kilo afgevallen. Ik ben héél blij met mijn nieuwe lijf, en wens je veel succes!

8 jaar geleden

Ja het is vooral lekkere, maar gezonde keuzes te maken. Ik kom er steeds verder mee ;) Maar wauw wat gaaf zeg, dat jullie via vrouw.nl samen mogen afvallen, dat is een goede motivatie! En al heel motiverend als je dit met 2 doet, kun je elkaar helpen tijdens de lastige momenten! Ik ga jullie volgen! Super veel succes!

8 jaar geleden

Wat goed dat je het roer omgooit. Probeer jezelf constant te motiveren. Ik ga de 2e week beginnen van januari. Ik ben via vrouw.nl uitgekozen samen met mijn man om het allemaal professioneel te gaan doen. Dus met hulp van allerlei mensen e.d. Het komt ook in de telegraaf te staan en alles dus dan doe ik met je mee.