{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gestart met mijn eigen challenge!

Ik wil zo graag afvallen en na een paar pogingen, draait het elke keer op niks uit. Vandaar deze 'drastische' wending in mijn leven..

Afbeelding blog 'Gestart met mijn eigen challenge! ' Achtergrond blur afbeelding

Vanaf het moment dat ik ging samenwonen, vlogen de kilo's er aan (herkenbaar?). Na 2 zwangerschappen kan ik niet zeggen dat het er beter op geworden is. Nadat ik vorig jaar van de 2e beviel, kreeg ik nog harder de drang om af te vallen. Ik heb het de afgelopen maanden geprobeerd, maar zeker niet hard genoeg. Vraag me echt af hoe sommige mama's alweer zo dun zijn na een paar maandjes, knap!

Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met sporten, waar ik ook warmte cabines bij doe. Zeker met de koude dagen die komen, een grote aanrader! ;) Ik wil graag thuis ook wat oefeningen gaan doen, zodat ik wat extra beweging heb in de week. Ik heb de wens om volgend jaar te beginnen met hardlopen, zit al heel lang in mijn hoofd, maar het komt er elke keer niet van.

Ik heb voor mijn challenge onlangs een testweek gedaan, waarin ik gezond at. Na 1 week was er al 1,5 kg van af. Daarom heb ik nu besloten dat ik vanaf vandaag begin met gezonder te eten, dat houdt in; 1. Niet unhealthy te snacken 2. Geen frisdrank te drinken en 3. Het avondeten gezonder te maken.
De maandag, dinsdag en vrijdag gaan goed, dan werk ik en heb ik mijn spulletjes voor die dag bij. Mijn lastige punten zitten in de avonden en de weekenden. Ik ben niet goed in het afslaan van iets lekkers. Ook is mijn vriend iemand die na het avondeten nog eens veel eet 's avonds. Alleen aan hem zie je het niet, zoals je het bij mij ziet.

Ik hoop hiermee mensen te motiveren en dat we elkaar een duwtje in de rug kunnen geven. Ik weet als geen ander hoe het tegenvalt om af te vallen. Ik ben als een gek op zoek naar gezonde recepten, maar vind dit nog heel lastig. Ik wil geen uren in de keuken staan en niet de raarste ingrediënten toe te moeten voegen. Vooral het ontbijt/lunch vind ik lastiger, dus alle tips en recepten zijn welkom, evenals een motivatie/duwtje in mijn rug! :)

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn challenge / afval race. Ik ben in december jarig en hoop enorm dat ik dan al iets merk en leukere kleren aan kan doen, waar ik me ook nog eens heel fijn in voel. En nu op naar mijn healthy snack, mandarijntjes! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je