{{ message.message }}
{{ button.text }}

GENIETEN!!!

Wat is het toch een heerlijke tijd..... en wat zitten de kinderen er weer volop in....

Afbeelding blog 'GENIETEN!!!'

Sinterklaas, kerst en oude en nieuw....... Wat is het toch een heerlijke tijd!

We zijn al een paar weken onder weg en toch nog aan het begin van al het feest gedruis.

Heerlijk is het om te zien hoe de kinderen er heilig in geloven dat de goede man bestaat. Al is het bij mijn zoontje van bijna 7 echt al een paar jaar dat hij zulke rake opmerkingen heeft. Net als een paar weken terug, dat hij in ene zegt: Maar mam, jij koopt toch altijd de cadeautjes voor Sinterklaas? Ik kan je vertellen, ik was zo verbouwereerd dat ik me gelijk afvroeg of ik het wel goed had gehoord. Ben er verder ook maar niet op in gegaan, ook omdat zijn zusje van bijna 4 erbij zat en ik het voor haar echt nog te vroeg vind om dat soort dingen duidelijk te maken. Dit is eigenlijk pas het eerste jaar dat ze er zo mee bezig is, vorig jaar was het ook leuk, maar nu kan ze zich er echt druk om maken.

In het begin dat de Sint in Nederland was aangekomen dit jaar, mochten ze uiteraard hun schoen zetten.... Schoentjes neergezet, worteltje erbij, bakje water en niet te vergeten een tekening voor de Sint! Uiteraard een paar liedjes gezongen en toen naar bed. Het was zo en zo al een kunst om haar inslaap te krijgen, omdat ze zo ermee bezig was of de Sint daadwerkelijk wel zou komen, uiteindelijk is dat toch gelukt;) Daarentegen werd ze de volgende ochtend best een beetje in paniek wakker, want ze had het paard van Sinterklaas niet gehoord!! Dus nu was hij vast niet geweest! Gelukkig kwam alles goed toen ze beneden gingen kijken, hihi.

Alle twee op een ander niveau en toch geloven ze erin op hun eigen manier.

Vanochtend was het dan ook heerlijk om naar al die blije gezichtjes te kijken op het schoolplein, op de brug, in de straat, in afwachting of de Sint zou komen. En dan die gezichten te zien stralen en ze op hun hardst zien zwaaien als de Sint daadwerkelijk de hoek om komt lopen....

Wat is het toch een heerlijke tijd.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je