{{ message.message }}
{{ button.text }}

Genetisch onderzoek

Liefste Daan,

Afbeelding blog 'Genetisch onderzoek' Achtergrond blur afbeelding

eindelijk, daar was vanmorgen dan het langverwachte en verlossende telefoontje..

de klinisch geneticus die jij ook hebt mogen leren kennen in het ziekenhuis belde ons voor de uitslag naar aanleiding van het uitgebreide genetische onderzoek. De uitslag is dat ons vermoeden weeral bevestigd is; brute pech in de aanleg. Er is geen enkel afwijking gevonden in het genen. Dus een grote fout van moeder natuur..
Waarbij je zou denken dat dit een opluchting moet zijn, heb ik me een lange tijd niet zo leeg gevoeld. 

natuurlijk ben ik blij dat dit wil zeggen dat niets een volgende eventuele zwangerschap in de weg staat en je grote zus ook niet onderzocht hoeft te worden. Maar toch voel ik dat nog niet, ik voel me leeg en boos.. 

Waarom jij? waarom dat stukje lymfestelsel.. je was zo perfect maar dat was niet genoeg.

Dit schrijvende rollen de tranen over mijn gezicht. Mijn zus heeft me na het telefoontje vanmorgen mee genomen voor een heerlijke wellness behandeling, maar nu pas kan ik huilen. Alleen thuis met muziek op de achtergrond en de laptop voor me.  Ik mis je zo!

We zijn nu 4 maanden verder, je bent al langer weg dan dat je hier was. En rationeel gezien weet ik heel goed dat je me niet wakker gaat huilen na een helse nachtmerrie, maar please.. ik zou niet meer wensen!

Oh wat ik je nog vertellen wil; je nichtje is geboren! Ik heb haar al mogen zien, ze is zo mooi! In het geboortebord wat er namens de familie staat is een sterretje verwerkt.


Mijn liefste, ik mis je!
Liefs, mamaGeen woord drukt uit de droefheid
en niets geeft weer de pijn
aan alles wat wij wensten
en dat niet zo mocht zijn

Toch heeft jou tere leven
ons in het diepst geraakt
en daarom lieve kleine Daan
ben jij voor ons volmaakt

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je