Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • #zwanger
  • babyshower
  • genderreveal
  • boyorgirl
  • #jongenofmeisje

Gender reveal party | Blue or pink, what do you think?

De baby showers uit Amerika zijn ondertussen al genormaliseerd hier in Nederland. Maar die maken nu plaats voor iets nieuws. Namelijk de gender reveal party! In feite is het gewoon een geslacht onthullings feestje. Dat kan je op verschillende manieren doen. Je kan op internet genoeg leuke ideetjes vinden om het geslacht aan je vrienden en familie bekend te laten maken.

Zo kan je dat bijvoorbeeld door middel van een gender reveal taart doen. De ene helft blauw en de andere helft roze. In de binnenkant zit dan de kleur van het geslacht van je baby. Maar ook door middel van ballonnen, eieren, verf, en nog veel meer. Er zijn genoeg leuke manieren om het bekend te laten maken. Wij kozen voor een ballon. Bij ons was het een grote zwarte helium ballon waar dan deze tekst opstond: Blue or pink, what do you think?”. En als je dan de ballon door zou prikken zouden er kleine helium ballonnetjes en confetti verschijnen in de kleur roze of blauw.

Wij hielden de gender reveal om een uur in de middag. Mensen konden dan nog eventjes gezellig met elkaar babbelen voordat we de ballon gingen doorprikken. Daarna zou er lekker geluncht worden met hartige en zoete dingen.

Snap

Dit was onze ballon. Ik kan je vertellen dat we echt super zenuwachtig waren. Natuurlijk kon je ervoor kiezen om het geslacht al te weten voordat iedereen het wist. Maar wij vonden het extra leuk en spannend om het ook voor ons zelf een geheim te houden tot op het laatste moment. En we krijgen een…

Snap

JONGETJE!!! De kleine baby Alvarez is onderweg! Dit was echt een actie foto net gemaakt toen we de ballon hadden doorgeprikt. Echt geweldig geschoten!

Snap

Iedereen bedankt voor het komen, het was zeker een geslaagde Gender reveal party!

Heb jij weleens een Gender reveal party meegemaakt?

www.marushilifestyle.nl

4 jaar geleden

Dankjewel! ? ?

4 jaar geleden

Gefeliciteerd Ik hoop dat je een fijne zwangerschap hebt.