{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gelukkig nieuwjaar!!

Ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2014!

Afbeelding blog 'Gelukkig nieuwjaar!!'

Er is weer een jaar voorbij!

Misschien was 2013 jouw jaar en vind je dat het voorbij is gevlogen, of misschien was het wel helemaal niet jouw jaar en duurde het je veel te lang. Nu is het in elk geval 2014, een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen.

Misschien is 2014 wel het jaar waarin je voor het eerst moeder wordt. Of misschien word je wel voor de tweede keer of vaker moeder.

Misschien ga je als kersverse moeder het nieuwe jaar in!

Misschien gaat je kleine meisje of jongetje dit jaar voor het eerst naar de peuterspeelza of naar school en moet je dit jaar als moeder voor het eerst je kindje "loslaten".

Misschien zit je vol leuke plannen en nieuwe ideeën om samen met je kinderen te gaan doen dit jaar.

Misschien ben je juist van plan om het in het nieuwe jaar veel rustiger aan te doen.

Misschien ga je aan een nieuwe uitdaging voor jezelf beginnen of misschien ga je juist meer tijd aan je kinderen besteden.

Wat je ook gaat doen in het nieuwe jaar, ik hoop dat het een heel mooi jaar voor je wordt met veel liefde, geluk en gezondheid. Een jaar waarin je tevreden bent met de keuzes die je maakt en het leven dat je hebt.

Geniet ervan!

GELUKKIG 2014!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je