{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gelukkig Nieuw Jaar!

Afbeelding blog 'Gelukkig Nieuw Jaar! '
1 januari 2013! Alweer een jaar voorbij. Voor ons de tweede oud en nieuw met onze dochter. De eerste keer heeft ze er niet veel van mee gekregen aangezien ze toen net twee weken oud was. Maar dit keer maakte ze de feestdagen al een stuk bewuster mee. Ze weet heel goed wat ze met cadeautjes moet doen en de kerstboom was ook ontzettend interessant. Ze kon geen genoeg krijgen van de kerstliedjes en zelfs mijn favoriete (kinder)kerstfilm heeft ze gezien en vond ze prachtig. Deze mooie tijd beleef je toch heel anders met zo'n kleine meid erbij. Gisteren avond heb ik haar om half 12 wakker gemaakt zodat ze er bij kon zijn om het nieuwe jaar in te luiden. Misschien is onze dochter een heel makkelijk kind want ze dan meteen vrolijk en liep brabbelend rond de tafel om te kijken wat voor lekkers er op lag. Samen hebben we naar het vuurwerk gekeken, ze vond het onzettend interessant allemaal. Om 1 uur heb ik haar weer terug bed gelegd en ze sliep meteen weer verder tot vanochtend half 8. Voorbeeldig toch? Voor mij was het eigenijk een vanzelfsprekendheid dat ik haar uit bed zou halen die nacht maar ik begreep dat velen dit ook niet doen. Voor mij zou het niet compleet zijn zonder haar, dus zolang de situatie het toe laat zal ze er in de toekomst zeker weer bij zijn. Maken jullie je kleine ook wakkeer voor oud en nieuw? Of laten jullie hem of haar juist door slapen? Laat ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen hier een geweldig 2013 toe te wensen, dat het een geweldig jaar mag worden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je