{{ message.message }}
{{ button.text }}

geluk, onzekerheid & mijn emoties alle kanten!

Er zijn veel dingen gebeurd en veranderd sinds de geboorte van mijn eerste, mijn dochter.

Afbeelding blog 'geluk, onzekerheid & mijn emoties alle kanten!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mama's!

zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik pas voor de tweede keer mama geworden! helemaal geweldig natuurlijk, deze keer van een prachtig klein ventje.. 

toen mijn dochter werd geboren was ik 18 jaar, erg jong, onervaren, maar gelukkig woonde ik nog bij mijn moeder thuis. Alles ging eigenlijk zijn gangetje en ging op automatische piloot. Toen mijn dochter 8/9 maanden was ging het niet meer bij mijn moeder thuis & ben ik voor een half jaar naar een opvang voor gezinnen gegaan, daarna kreeg ik mijn eigen woning. ik was supergelukkig om eindelijk een eigen plekje te hebben voor mij en mijn princess! maar.... er was ook een donkere wolk. haar vader.. onze relatie is altijd verre van goed geweest & heeft veel geweld gezien. door deze situatie was er al een enige tijd toezicht van bureau jeugdzorg & dat heeft uiteindelijk geleid tot een ondertoezichtstelling van mijn dochter met een gezinsvoogd. toen ik de relatie eenmaal verbrak werd het alleen maar erger! hij brak bij ons in, stalkte mij. bleef me lastig vallen.. ik kon geen veilige plek meer bieden aan mijn dochter, ik raakte zelf in isolement, was bang, en de schulden stapelde zich op. begin oktober 2012 heeft bureau jeugdzorg besloten mijn dochter uit huis te plaatsen, ik heb toen besloten hier niet tegenin te gaan.. omdat ik het gevoel had het alleen maar erger te maken. gelukkig heb ik een geweldige moeder die gelijk aanbood mijn dochter in huis te nemen! ik ben haar hier altijd dankbaar voor!

nu 2 jaar verder, heb ik een nieuwe goede relatie en is mijn prachtige zoon geboren! jammer genoeg kan ik niet zo van hem genieten, ik heb vaak het gevoel dat ik alles verkeerd doe! terwijl hij een super lieve tevreden baby is & absoluut niks tekort komt! gezien het feit dat mijn dochter nog steeds onder toezicht van bureau jeugdzorg staat en bij mijn moeder woont. kwam er automatisch een onderzoek van de kinderbescherming voor mijn zoon. dit is afgerond & ze hebben besloten dat er helemaal geen zorgen zijn voor mijn zoon. hier ben ik natuurlijk heel blij mee gezien mijn verleden met bureau jeugdzorg. maar nog steeds ben ik zo bang dat mijn zoon ook uit huis word geplaatst, dat ik niet goed voor hem zorg, dat ik dingen verkeerd doe. ookal weet ik dat dit alles niet het geval is! ik denk dat het feit dat mijn dochter uit huis is geplaats mij heel onzeker heeft gemaakt als moeder. ik hoop dat dit gevoel wegtrekt met de tijd want ik heb 2 prachtige kinderen en wil zo graag elk uur van de dag van ze genieten en me niet steeds zorgen maken!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je