{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geluk is met de dommen,.

Ik kreeg een tijdje terug een leuk bericht van mamaplaats, we hadden een pakjesavond pakket gewonnen! Super nieuws dus.

Afbeelding blog 'Geluk is met de dommen,.'

Deze berichten zijn natuurlijk altijd leuk! Het toverde een lach op mijn gezicht die er eerst nog niet zat. Nu we een beetje bekomen zijn van de feestdagen (en we weer aan de feest kilo's moeten werken) dacht ik dat het toch leuk was om een keer iets hier over te schrijven. Natuurlijk ook om de mama's die nog geen prijsje gewonnen hebben een hart onder de riem te steken. Nadat ik vorig jaar al een babboe peuterstoel gewonnen had, verwachtte ik niet dat ik nog eens iets zo leuk zou winnen. Toch bleef ik het netjes proberen, en.. Tadddaaaahhh!!! Ik kreeg na het uitwisselen van mijn adres een leuk pakket thuis gestuurd met een zwart fotolijstje, een tandenborstel, een rode fleurville luiertas (echt een heel handig ding!) een tekenbord van Thomas trein, een ficherprice muziekmobiel, en een ficherprice little people autobaan. Onwijs gaaf dus! Toen het pakket binnen kwam kon ik het maar moeilijk voor mij houden. Maar uiteindelijk werd het vanzelf 5 december, uitpak tijd! Om het tekenbord werd meteen gevochten, en vooral de autobaan is dagelijks bespeeld. Maar het leukste kado is in mijn bezit, je raad het misschien al... De luiertas is voor mij!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je