{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geld besparen

Als moeder wil je natuurlijk geld besparen dus ben ik creatief geweest. Ons zoontje van 1,5 en hij is helemaal gek op Woezel en pip en Bumba. En aangezien hij een hele saaie wand in zijn kamer heeft, besloot ik op zoek te gaan naar schilderijtjes. Ik kwam wel het een en ander tegen, maar het was niet wat ik zocht of het was schreeuwend duur.

Afbeelding blog 'Geld besparen'
Als moeder wil je natuurlijk geld besparen dus ben ik creatief geweest. Ons zoontje van 1,5 en hij is helemaal gek op Woezel en pip en Bumba. En aangezien hij een hele saaie wand in zijn kamer heeft, besloot ik op zoek te gaan naar schilderijtjes. Ik kwam wel het een en ander tegen, maar het was niet wat ik zocht of het was schreeuwend duur. Ik ben niet echt crea bea, maar voor deze situatie heb ik graag een uitzondering gemaakt. Ik ben de volgende dag op mijn fietsje door de regen naar de action gefietst. (ja mama had een missie en kon niet wachten tot het droog was) Ik heb daar voor €1,50 2 canvas doeken gekocht van 20x20 cm. En ik had nog wat tubes acrylverf in de kast van mijn oudste. Toen de kinderen om 8 uur allebei in bed lagen ben ik aan de slag gegaan. Kleurplaten geprint, even uitgeknipt, omgetrokken met potlood. Daarna alle neusjes, oogjes en andere lijntjes er ingetekend en toen kon ik gaan schilderen. Toen de verf droog was heb ik met zwarte watervaste stift de lijnen overgetrokken. En ik vind dat het eindresultaat er mag zijn al zeg ik het zelf. Ik heb denk ik zo’n 40 euro bespaard en als Woezel en pip de volgende maand niet meer in zijn, maak ik gewoon een Bob de bouwer erbij. Mijn zoontje was in ieder geval dik tevreden. Geld besparen kan dus, maar dan moet je wel creatief zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je