Snap
  • Mama
  • post

Gekke droom

Ook wel eens last van gekke dromen waarvan je denkt dit is echt raar en wat betekenen ze?

Regelmatig heb ik gekke dromen. Vaak kan ik deze wel weer herleiden naar dingen die gebeuren in mijn leven. Zoals laatst had ik heftige dromen over het hebben van een positieve zwangerschapstest en de reactie van mijn vriend daarop. Dit kon ik koppelen aan het feit dat mijn zusje bezig is met zwanger proberen te raken. En ook dat mijn vriend ons gezin met twee kinderen zo compleet vindt.

Maar nu vannacht had ik een droom waar ik echt geen touw aan kan vastknopen. Ik loop samen met mijn vriend de deur uit bij mijn moeder. We lopen naar de auto maar de verkeerde kant op. Dan zeg ik opeens, ik ben haar pyjama vergeten. Waarop mijn vriend zegt, laat lekker zitten maar ik loop toch terug dan word ik wakker. Toen ik wakker werd dacht ik vooral wat een gekke droom.

Maar onder de douche flitst het opeens weer door m'n hoofd. Ik zeg haar in mijn droom en dat is gek want we hebben namelijk twee zoons en geen dochter. En een derde kind zit niet in de planning. Is er onbewust toch een wens voor een meisje? Hebben jullie ook weleens dit soort dromen? Ben gewoon nieuwsgierig.

10 jaar geleden

Ja, vooral sinds ik kinderen heb, kan ik heel levendig en bizar dromen! Ik kan zo even geen voorbeelden bedenken, maar ik weet wel dat het af en toe heel eng is, of juist heel maf. Zullen wel hormonen zijn ofzo

10 jaar geleden

misschien heb je voorgevoel dat je zus een dochtertje krijgt (of is dat te ver gezocht?). ik heb vaak hele vreemde dromen, dromen die echt nergens over gaan maar ook hele enge realistische, dan wordt je gewoon boos wakker of helemaal uitgeput omdat je tijdens droom gewoon werkdag gehad hebt en je als je wakker wordt nog moet....

10 jaar geleden

Ik kan nu even niets bedenken, maar ik heb inderdaad ook wel eens 'gekke' dromen,hoor!