{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gekke droom

Ook wel eens last van gekke dromen waarvan je denkt dit is echt raar en wat betekenen ze?

Afbeelding blog 'Gekke droom' Achtergrond blur afbeelding

Regelmatig heb ik gekke dromen. Vaak kan ik deze wel weer herleiden naar dingen die gebeuren in mijn leven. Zoals laatst had ik heftige dromen over het hebben van een positieve zwangerschapstest en de reactie van mijn vriend daarop. Dit kon ik koppelen aan het feit dat mijn zusje bezig is met zwanger proberen te raken. En ook dat mijn vriend ons gezin met twee kinderen zo compleet vindt.

Maar nu vannacht had ik een droom waar ik echt geen touw aan kan vastknopen. Ik loop samen met mijn vriend de deur uit bij mijn moeder. We lopen naar de auto maar de verkeerde kant op. Dan zeg ik opeens, ik ben haar pyjama vergeten. Waarop mijn vriend zegt, laat lekker zitten maar ik loop toch terug dan word ik wakker. Toen ik wakker werd dacht ik vooral wat een gekke droom.

Maar onder de douche flitst het opeens weer door m'n hoofd. Ik zeg haar in mijn droom en dat is gek want we hebben namelijk twee zoons en geen dochter. En een derde kind zit niet in de planning. Is er onbewust toch een wens voor een meisje? Hebben jullie ook weleens dit soort dromen? Ben gewoon nieuwsgierig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je