{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gefeliciteerd, blog van de week

Met veel plezier blog ik sinds september bij MAMAPLAATS. Een 'Blog van de week' zorgde voor een leuk presentje...

Afbeelding blog 'Gefeliciteerd, blog van de week ' Achtergrond blur afbeelding

Schrijven en vertellen is, naast een onderdeel van mijn vak, ook één van mijn passies. Nadat voor ons bekend was dat wij ons gelukkig mochten prijzen met mijn zwangerchap, was het voor mij dan ook vanzelfsprekend om deze twee aangename met elkaar te verbinden. 

Schrijven over mijn zwangerschap , mijzelf en alles daar omheen en mee samenhangend. Al via via had ik vaker van MAMAPLAATS gehoord, zo ben ik er dan ook terecht gekomen. 

Mijn eerste zwangerschap dus alles is nieuw, spannend en heus ook oncomfortabel heb ik zo aan het begin gedacht. Bij MAMAPLAATS kom ik vast vele ‘lotgenoten’ tegen die mij door hun verhalen kunnen ondersteunen maar wellicht heb ik als nieuweling ook nog wat bij te dragen.
Mijn eerste blog ging over het allereerste ploppende zeepbelletje dat ik in mij voelde. Heel bijzonder, speciaal en intens. Alles wat ik wilde delen over dit moment tikte ik in razend tempo op de laptop.
Niet veel later mijn volgende blog en kreeg ik van MAMAPLAATS de vraag of ik voor hen ‘Themablogster’ wilde worden. Het antwoord moge duidelijk zijn.

Sindsdien of eigenlijk gewoon vanaf het begin blog ik met ontzettend veel plezier. De ene maand wat meer dan de andere, helaas kom ik er niet altijd aan toe en dat terwijl ik zoveel met jullie wil delen. Delen en leren van en met elkaar.

Nooit gedacht dat het plezier dat ik in het bloggen heb, ook kan resulteren tot ‘Blog van de week’. Een mailtje van de redactie, aandacht op de homepage en mailing én een leuk presentje. Hoe leuk! Voel je je toch best wel gevleid door al die aandacht die de blogs teweeg kunnen brengen.

Mijn plezier in het schrijven van een blog dat gedompeld werd in ‘Blog van de week’, heeft gezorgd voor een maagdelijk wit rompertje met het logo van MAMAPLAATS.

De kleine prinses zal na haar geboorte nog even moeten groeien voor ze het aan kan, maatje 3 maanden zal ze in zwemmen denk ik zo. Maar MAMAPLAATS, super bedankt voor dit leuke presentje!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je