{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen werk en alle dagen bij de kleine

Mijn contract werd helaas in m'n zwangerschap niet verlengd. Nu kon ik na m'n zwangerschap aan de slag via een vriendin als verzorgende, dus na m'n zwangerschap belde ik haar op, gaat ze er niet meer over grrrrr. Dus werkloos is word in april al een jaar en ik ben nog werkloos ik solliciteer me suf alleen het is oproep basis en dat kan niet met haar. Ik ga nu zelfs op dingen solliciteren wat ik eigenlijk niet wil doen maar je moet wat.

Afbeelding blog 'Geen werk en alle dagen bij de kleine '
Mijn contract werd helaas in m'n zwangerschap niet verlengd. Nu kon ik na m'n zwangerschap aan de slag via een vriendin als verzorgende, dus na m'n zwangerschap belde ik haar op, gaat ze er niet meer over grrrrr. Dus werkloos is word in april al een jaar en ik ben nog werkloos ik solliciteer me suf alleen het is oproep basis en dat kan niet met haar. Ik ga nu zelfs op dingen solliciteren wat ik eigenlijk niet wil doen maar je moet wat. Vind het heel leuk hoor bij m'n kleine thuis zijn maar als je geen auto hebt niks in de buurt en je woont overal ver vandaan dan komen de muren wel eens op je af. M'n man is 's avonds pas laat thuis dus die werkt bijna 60 à 70 uur in de week. Zal er straks toch een leuke baan op mijn pad komen ik hoop het. Hoe doen jullie dat, dames die thuis blijven, ook met de financiën, wij zijn echt wel 2 inkomens nodig om nog ook te kunnen sparen. Graag zou ik jullie mening en advies willen, misschien hebben jullie wel een heel andere kijk er tegenaan of weten jullie een leuke baan in Drenthe? Alles is welkom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je