{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen tijd voor griep/ziek zijn

Maar goed ook ik voel me niet helemaal lekker. Ik heb het dan weer warm en dan weer koud. Snotter en hoest de hele dag door, maar IK HEB GEEN TIJD OM ZIEK TE ZIJN! Dus lieve lieve griep ga als je blieft hier zo snel mogelijk weg. Ik moet nog werken komende dagen en ik denk niet dat ik vervanging kan regelen (ivm carnaval), ik wil zelf nog carnaval vieren en ik heb gewoon helemaal geen zin in jou! Dus sorry kom maar een andere keer terug (of liever helemaal niet!).

Afbeelding blog 'Geen tijd voor griep/ziek zijn'
Ook hier heeft de griep zijn intrede gemaakt. Onze kleine meid is al een paar dagen ziek. Zo ook afgelopen nacht. We hebben alles kunnen verschonen door het braken. Vandaag zou ze eigenlijk naar het kinderdagverblijf gaan maar ja een zieke meid kan daar natuurlijk niet naar toe en of course willen we dat zelf ook niet. Dus gisteravond om 23.00 uur gelukkig met mijn lieve collega kunnen regelen dat ik vandaag vrij kon zijn. Is maar goed ook want na zo'n slechte nachtrust kan ik ook wel een middagdutje gebruiken ;-) Maar goed ook ik voel me niet helemaal lekker. Ik heb het dan weer warm en dan weer koud. Snotter en hoest de hele dag door, maar IK HEB GEEN TIJD OM ZIEK TE ZIJN! Dus lieve lieve griep ga als je blieft hier zo snel mogelijk weg. Ik moet nog werken komende dagen en ik denk niet dat ik vervanging kan regelen (ivm carnaval), ik wil zelf nog carnaval vieren en ik heb gewoon helemaal geen zin in jou! Dus sorry kom maar een andere keer terug (of liever helemaal niet!). Dus gebruik ik maar vitamine-pillen, dampo, luuf! en hopelijk wordt ik dan overgeslagen!!! En zo niet doe het dan maar na volgend weekend want dan hebben we een leuk dagje uit gepland staan met onze kleine meid en ik wil wel dat, dat doorgaat!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je