{{ message.message }}
{{ button.text }}

FunnyFrog

Lijkt jou het leuk als jouw meiden eens rond lopen in originele jurkjes en rokjes, maar heb je niet zo`n heel hoog budget? Je moet dan beslist even een kijkje nemen op de website www. FunnyFrog .nl Van ieder jurkje worden er maar 7 gemaakt, dus geen enkele kans dat de halve klas van je dochtertje dezelfde jurk draagt.

Afbeelding blog 'FunnyFrog' Achtergrond blur afbeelding
Lijkt jou het leuk als jouw meiden eens rond lopen in originele jurkjes en rokjes, maar heb je niet zo`n heel hoog budget? Je moet dan beslist even een kijkje nemen op de website www. FunnyFrog .nl Van ieder jurkje worden er maar 7 gemaakt, dus geen enkele kans dat de halve klas van je dochtertje dezelfde jurk draagt. De service is ook supergoed en Mariska maakt zelfs jurkjes op aanvraag. Je kunt zelf je wensen aangeven en zij maakt het voor je. Mocht ze restjes stof overhouden, dan kan je deze gratis bij bestellen... Leuk om te knutselen. Met de kerst droegen de meiden allebei een prachtig jurkje van Funnyfrog (voor een prikkie gekocht in de sale) en de meiden kunnen niet wachten tot het weer zomer is, want dan mogen ze hun Tinkerbell jurkjes aan. Ik houd zelf niet van die grote Disney printen, maar deze wikkeljurkjes zijn zo schattig en niemand heeft ze. Voor van de zomer zijn er ook mooie bandana`s en zonnehoedjes verkrijgbaar. Verder verkoopt ze schattige tasjes en sjaaltjes. Voor zowel meisjes als jongetjes die graag mama mee helpen of van knutselen houden, zijn er leuke schortjes. Ook origineel om cadeau te doen. Nee, hoor ik heb geen aandelen in FunnyFrog en ik ken de eigenaresse ook niet persoonlijk, maar ik ben een heel tevreden klant. Kortom: een echte aanrader dus... Complimenten gegarandeerd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je