Snap
  • Mama
  • vaderschap
  • Ode

Functie die je het beste past: vaderschap

Als het een baan zou zijn geweest!

Lieve lieve liefste papa van Jesse,

Deze ode is zomaar voor jou. Als het vaderschap een functie zou zijn was jij werknemer van elk(e) jaar, maand, week, dag. Het zit jouw als gegoten. 

Nooit of niks is er iets te veel gevraagd voor jou. Ben jij net uit werk en “zadel” ik je meteen op met onze zoon voel ik mij bezwaard en is het voor jou geen enkel probleem. 

Elke ochtend ben ik mijn bed niet uit te krijgen. Ontwaak ik eindelijk een beetje, zit jij al in de woonkamer met onze kleine vriend. Daar waar ik denk oh doe ik zo wel, ben jij mij net een stap voor. 

Zelfs nu ik niet topfit ben en veel onderzoeken krijg blijf jij 100% gaan. Vraag ik hoe jij je er onder voelt dan vindt jij het meer vervelend voor mij. Niks, nooit of te minner is te veel gevraagd  

Zou het de geboorte zijn geweest dat jullie meteen hebben kunnen vinden. Is het dat natuurlijke vader gevoel wat meteen over je heen vloog. Of zou het toch jouw roeping zijn?

Ondanks jouw grote onzekerheid is het vaderschap iets wat jou het beste past, zit het als gegoten. 

Bedankt voor het er altijd zijn en gaan voor onze kleine vriend en voor mij. Blijf wie je bent maar ga jezelf alsjeblieft niet voorbij ❤️