{{ message.message }}
{{ button.text }}

fulltime werken

Nu de 3e sollicitatie in korte tijd waarbij ik na een gesprek te horen krijg dat ze me dolgraag willen aannemen, maar dat ze echt niet uitkomen met de bezetting tenzij ik bereid ben fulltime te werken!

Afbeelding blog 'fulltime werken'

Nu de 3e sollicitatie in korte tijd, waarbij ik na een gesprek te horen krijg dat ze me dolgraag willen aannemen, maar dat ze echt niet uitkomen met de bezetting tenzij ik bereid ben fulltime te werken! Nou dat gaat niet. Mijn man werkt 1 dag thuis en past tegelijkertijd op de kinderen. En de kinderen gaan 3 dagen naar het KDV/BSO en dat vind ik mee dan genoeg voor die kleintjes! Dus helaas ik kan niet verder tegemoetkomen dan 4 dagen beschikbaar zijn! Deels denk ik dan altijd, als jullie me heel graag willen dan hadden jullie nummer 2 kunnen vragen om die ene dag(die ik niet kan werken) te vullen, maar daar beginnen ze niet aan. Deze groep heeft namelijk behoefte aan 1 gezicht voor de klas!

Maar ja, hoe kan het zijn dat in het onderwijs, waar 90% inmiddels vrouw is en daarvan waarschijnlijk een groot deel moeder, dus er zouden toch meer parttime functies open moeten komen! En ik heb eerlijk gezegd maar zelden gehoord dat de leerlingen er minder van werden als er 2 leerkrachten voor stonden, jullie wel?

Maar nu er zo'n overschot is aan beginnende leerkrachten is mijn kans natuurlijk snel verkeken, waarom zouden ze moeite doen om te puzzelen met bezetting als er zoveel andere kandidaten zijn?

pfff even frustratie uiten hoor!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je