{{ message.message }}
{{ button.text }}

frustratie terwijl het me doel was.

Afbeelding blog 'frustratie terwijl het me doel was.' Achtergrond blur afbeelding

Ben me hele leven zowat dik geweest, zwaar overgewicht, nu zit ik heel netjes op een bmi van 22,1.  Ben erg blij dat ik dit behaald heb en uit die rode zone ben en nu mooi zit. Moest nieuwe shirts besteld zo gezegd zo gedaan, maatje M.  blijkt dat veel te groot kan er nu in zwemmen, dus had maatje s moeten hebben. Super dat ik nu normaal - slank ben maar aan de andere kant frustreert dit toch, voelt alsof ik me lichaam gewoon helemaal niet ken, moet er echt nog aan wennen dat ik slank ben al klinkt dat misschien gek, heb gelukkig wel al geleerd niet meer te extreem op de kcal te letten. ben niet meer op dit gewicht geweest sinds me 15de en toen was dat al overgewicht, kan er nog niet helemaal van genieten op het moment. ja het is leuk dat ik veel leukere dingen aan kan, maar denk nog steeds kan ik niet aan veel te klein, terwijl ik er 2 keer in kan.  gelukkig veel mensen om me heen die me dan ermee helpen, omdat ze het beter kunnen inschatten dan ik zelf heel gek. het straalt er nog niet van af zeg maar. Terwijl het toch een heel karwei was, maar voelt nog niet van YESSS, Heb nu maatje 36 - 38 en ga nu alles doen om zo lekker te blijven.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je